Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Argentiner til Liverpool? Superstjerne på vei vekk fra United? Masse godbiter i ryktebørsen!

* Lommeboka til Real Madrid går aldri tom. Nå skal den spanske giganten være villig til å legge drøye 600 millioner kroner på bordet for å sikre seg Wayne Rooney. Det er som kjent også mulig at Nemanja Vidic kan være på vei til Santiago Bernabeu.

* Liverpool er også på spissjakt. Det har lenge versert rykter om at Ruud van Nistelrooy skal være på vei til Anfield, og nå meldes det at overgangen skal gå i boks den kommende uka. Også Rafael van der Vaart er aktuell for rødtrøyene, men hollenderen skal kun være aktuell for en låneavtale.

* Men Rafael Benítez stopper ikke der. Maxi Rodriguez skal etter ryktene mistrives i et underpresterende Atletico Madrid-lag, og argentineren skal stå høyt på Benitez sin ønskeliste. Men for at lønningene ikke skal ta altfor mye av i Liverpool, er klubben også nødt til å kvitte seg med enkelte spillere. Andrej Voronin skal i så tilfelle være den første til å forlate porten på Anfield, nærmere bestemt til Russland og CSKA Moskva.

* En av verdens mest ettertraktede angripere, Sergio Aguero, er i motsetning til Rodriguez svært så interessert i å holde seg i madridklubben. Chelsea skal være villig til å legge en halv milliard kroner på bordet for argentineren, men Aguero skal ha sagt at han ikke vil forlate Atletico Madrid.

* Tottenham er sugen på å sikre seg underskriften til City-stopper Micah Richards. Forsvarskjempens prislapp ligger på den nette sum av 120 millioner kroner. City på sin side er interessert i å sikre seg den aldrende stopperkjempen Sol Campbell til City of Manchester Stadium.

* Birmingham er svært nær å sikre seg underskriften til Sporting Gijons midtbanespiller Michel i en overgang verdt drøye 25 millioner kroner.

* Marouane Chamakh er et yndet objekt for Arsène Wenger, men det er lite trolig at han går til londonklubben i januarvindet siden han blir Bosman-spiller til sommeren. Også Tottenham og Everton sikler etter angriperen. Wolfsburgs Edin Dzeko og Toulouses Andre-Pierre Gignac er de to angriperne som kan være på vei til Arsenal i januarvinduet.

* Portsmouth sliter både økonomisk og sportslig. Klubben håper på å selge unna flere spillere i dette overgangsvinduet, men det rapporteres at det skal være liten interesse fra andre klubber.

* Aaron McLean kan være på vei vekk fra Peterborough. Angriperen kan være på vei til Birmingham for drøye 30 millioner kroner.

* Sambarytmene er på vei til White Hart Lane. Den lekne brassen Sandro ventes å ankomme London fra den brasilianske klubben Internacional. Den kjedelige nyheten for alle spente Spurs-fans er at overgangen trolig ikke skjer før til sommeren.

* Celtic har lyst på Blackburn-angriperen Benny McCarthys tjenester. Sørafrikaneren har en prislapp på 25 millioner kroner.

* Det ventes at Arsenal kommer til å spare flere av stjernespillerne i FA-cupoppgjøret mot londonrival West Ham på søndag. Wenger har uttalt at «det er viktigere å vinne ligaen».

Kilder: Daily Star, The Sun, Daily Telegraph, Daily Express, Daily Mirror og BBC.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken