Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Mens avisene allerede har begynt å diskutere Rafael Benítez' avgang, har spanjolen andre planer.

Ryktene om Rafael Benítez' fremtid på Anfield fortsetter. Daily Mail hevder nå at Juventus følger nøye med på utviklingen på Anfield. Tidligere Italia-spiss Roberto Bettega er nylig blitt med i Juventus' styre og skal være en stor beundrer av Benitez. Skal man tro The Sun må Bettega imidlertid se langt etter spanjolen. Benitez skal være klar til å holde stand på Anfield fram til 2014.

Om Benitez skulle finne på å forlate Liverpool før den tid, er det ingen umulighet at Guus Hiddink overtar. Nederlenderen har ytret et ønske om å returnere til fotballøya igjen, ifølge Daily Mail.

Mens ryktene om hans avgang blir stadig flere, er Benitez selv mer opptatt av å finpusse spillerstallen. Spanjolen skal, ifølge The Sun, være giret på å kvitte seg med Ryan Babel. Nederlenderen har slitt med å komme seg inn i førsteelleveren, og Benitez ønsker å bruke Babel i en byttehandel med Sunderland, for å sikre seg Kenwyne Jones.

En annen angriper som kan være på vei bort fra Sunderland er Kieran Richardson. Tottenham, Birmingham og Fulham skal være aktuelle nye klubber for Richardson, ifølge The Times.

Danskenes unge forsvarstalent, Simon Kjær, kan være på vei til England, dersom Chelsea eller Manchester City får viljen sin. Begge klubbene sikler, ifølge Daily Star, etter 20-åringen, som spiller for Palermo. En klausul i Kjærs kontrakt kan imidlertid gjøre en overgang svært dyr.

Aiden McGeady er verdt mer enn åtte millioner pund. Det mener i alle fall Celtic-manager Tony Mowbray, som avfeier at de åtte millionene skal være nok til å hente McGeady fra Celtic til Premier League, ifølge The Guardian.

Roberto Mancini har forsøkt å lokke til seg CSKA Moskvas Milos Krasic, men så lenge Mancini leder Manchester City er Mancinis overtalelsesevner neppe nok. Krasic har avvist Citys henvendelser, med klar beskjed om at han kun kan tenke seg å spille for Manchester United eller Arsenal i England. (Daily Mail)

Stadig flere klubber henger seg på i jakten på Arsenals Philippe Senderos. Real Zaragoza er siste skudd på stammen av interesserte. Fra før av har Bayern München, Cagliari og Atlético Madrid ytret ønske om å sikre seg Senderos. Senderos selv har imidlertid intet ønske om å forlate Premier League med det første, melder Daily Mirror.

Sir Alex Ferguson lover Michael Owen mer spilletid. Owen har kun startet én kamp for Manchester United siden han scoret hat trick mot Wolfsburg i mesterligaen for nærmere seks uker siden. (The Guardian)

Arsène Wenger har klokkertro på Sol Campbell, og tror veteranen kan klare å spille seg inn i Englands VM-tropp til sommeren, melder Daily Mail.

David Beckham kan komme til å legge fotballskoene på hylla etter VM. Det hevder i alle fall en ikke navngitt venn av ham, ifølge The Sun.

Kilde: BBC

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial

Kommentarer til denne saken