Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Denne mannen kan bli Premier Leagues best betalte, men ikke i Chelsea!

* Manchester Uniteds spydspiss Dimitar Berbatov har tryglet Sir Alex Fergusom om ikke å selge han til sommeren.

* Real Madrid har siktet seg inn på superangriperen Wayne Rooney denne sommeren. I fjor gikk Cristiano Ronaldo fra Manchester til den spanske hovedstadsklubben, og nå vil «Los Blancos» bruke portugiseren for å sikre seg Uniteds toppscorer.

* Aston Villa kan få problemer med å holde James Milner og Ashley Young i troppen om birminghamlaget ikke sikrer seg den viktige fjerdeplassen som gir kvalik til Mesterligaen.

* Joe Cole er bosmanspiller til sommeren. Midtbanespillerens fremtid i Chelsea er svært usikker, og nå kan fristelsen fra hardtsatsende Manchester City blir for stor for Cole. De asurblå fra City of Manchester Stadium vil nemlig tilby snauskallen en kontrakt på 400 millioner kroner over fire år - noe som vil gjøre Cole til den best betalte spilleren på balløya.

* Gladnyhet for Liverpool-fansen: - Vi vil gi Rafael Benítez mer penger å rutte med, sier Liverpools nye styreformann Martin Broughton.

* Arsenal-karrieren til Manuel Almunia kan være over til sommeren ettersom Arsène Wenger ikke vil garantere at spanjolen skal være førstekeeper på Emirates.

* Morten Gamst Pedersen kan være på vei til å få seg en ny lagkamerat i Blackburn. Den polske angriperen Robert Lewandowski skal være på vei til Ewood Park i en avtale verdt drøye 50 millioner kroner.

* Portsmouths Marc Wilson er en ettertraktet herremann. Nå er det Fulham som står først i køen for å sikre seg forsvarsspillerens underskrift i en avtale som skal være verdt drøye 40 millioner kroner.

* Sunderland-sjef Steve Bruce insisterer på at sisteskansen Craig Gordon blir å finne på Stadium of Lights også neste sesong.

* City-sjef Roberto Mancini vil ta seg en alvorsprat med Carlos Tévez etter lørdagens manchesterderby ettersom argentineren har gått ut i pressen og kritisert italienerens knallharde treningsopplegg.

* Samtidig sier Sir Alex at lørdagens oppgjør mot byrivalen blir det største og viktigste i hans tid som United-sjef.

* Fernando Torres er usikker foran mandagens oppgjør mot West Ham ettersom spanjolens trøblete kne skaper problemer for superspissen.

* Det psykologiske spillet er i gang foran lørdagens derby i London: Chelsea-sjef Carlo Ancelotti mener Tottenham kan være med å kjempe om gullet i neste sesongs Premier League.

For øvrig er Ashley Cole friskmeldt og klar for spill i lørdagens oppgjør. Mer om den saken kan du lese her!

* England-sjef Fabio Capello utelukker ikke en retur til Real Madrid etter sommerens mesterskap i Sør-Afrika.

* Arsenals russiske juvel Andrej Arshavin mener kona Yulia stortrives i London. Faktisk så mye at hun nå kunne tenke seg å bli britisk statsborger. Tilfellet er dog ikke det samme med Andrej. Russeren legger ikke skjul på at han synes det er vanskelig å tilpasse seg livet i den engelske hovedstaden, og at han savner St. Petersburg. Livet der skal visst nok være «mer komfortabelt» enn livet i London. Det til tross for at Arsjavin hever en ukeslønn på 800 000 kroner i Arsenal.

* Dick Advocaat, som torsdag sa opp jobben som belgisk landslagssjef etter kun seks måneder i jobben, ser nå ut til å ta over jobben som russisk landslagssjef.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken