Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Liverpool og Arsenal jakter bråkmaker.

Både Liverpool og Arsenal har hatt sine kontroversielle spillere de siste årene. De røde fra Merseyside sørget blant annet for at golfentusiast og hurtigtog Craig Bellamy hadde til salt i maten en periode, mens Arsenal har hatt gjentatte problemer med forsvarsklippe William Gallas. Dette ser likevel ikke ut til å skremme de to klubbene fra å se seg om etter nye bråkebøtter.

De to klubbene skal, sammen med Roma, være på jakt etter brasilianske Adriano, som er tilgjengelig gratis. Spissen med det en gang store talentet og øye for mål, har ikke helt levd opp til forventningene på fotballbanen, og har heller stjålet overskriftene i avisene på grunn av utenomsportslige affærer. 28-åringen ble sist sett iført en Flamengo-trøye hjemme i Brasil.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms og WAP: Send PLRYKTER til 2242 (1 melding daglig til kr 2,-).

En annen omstridt mann er Real Madrids Rafael van der Vaart. Nederlenderen har også generert sin del av utenomsportslige overskrifter, men har til gjengjeld også fått noen på grunn av det han har prestert ute på gresset den siste tiden. Manchester United har latt seg imponere av playmakeren og vurderer et bud på rundt 220 millioner norske kroner om ikke lenge.

Arsenal har imidlertid flere enn Adriano i kikkerten. Manager Arsène Wenger skal også være villig til å punge ut rundt 160 millioner kroner for Juventus' forsvarsspiller, Giorgio Chiellini.

Flere gode «Gunners»-nyheter. Barcelona skal, ifølge Arsenal vel å merke, ha lovet å gi opp Francesc Fabregas om klubben takker nei til det budet spanierne har skrapet sammen.

I stedet står Arsène Wengers klubb i fare for å miste stortalentet Fran Merida. Spanieren har takket nei til en ny avtale på The Emirates, og skal være på vei til Atlético Madrid.

Så var det duket for en Manchester City-kanonade.

De lyseblå fra Manchester skal være villige til å bruke rundt 230 millioner kroner på Palermo-spissen Edinson Cavani. Måljegeren skal også få en lønn på rundt 25 millioner i året.

Jakten på Aston Villas James Milner fortsetter også. Citys styrtrike eiere skal være villig til å hoste opp rundt 200 millioner kroner, pluss Micah Richards, Shaun Wright-Phillips, Nedum Onuoha og Stephen Ireland for å sikre seg den VM-aktuelle midtbanespilleren. Mon tro om ikke Villa-manager Martin O'Neill lar seg friste av den avtalen?

Roberto Mancini har også gitt beskjed om at Diego må få en lyseblå trøye neste sesong. Brassen, som til daglig tjener til brød og vann i Juventus, skal være en av Mancinis favorittspillere.

Yaya Toure derimot blir trolig ikke City-spiller. Broren til Manchester-klubbens Kolo Toure, skal ha uttalt at han heller vil spille for Chelsea. Ingen familiegjenforening der, altså.

Bråkebøtta Craig Bellamy har allerede blitt nevnt i lørdagens ryktespalte, men vi nevner han gjerne igjen. Tottenham skal være hypp på å betale 140 millioner kroner for waliseren.

Spurs skal også være interessert i å sikre seg Matthew Upson fra West Ham. Harry Redknapp bryr seg ikke om at stopperen har en fortid i Arsenal.

West Ham på sin side ønsker seg Thierry Henry. Londonklubben skal være i ferd med å tilby den raske franskmann en ukeslønn på rundt 750.000 kroner.

Slå den, Gamsten!

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms og WAP: Send PLRYKTER til 2242 (1 melding daglig til kr 2,-).

Kommende «Hammers»-sjef Avram Grant (ikke bekreftet) har gitt beskjed om at han vil ha Manchester City-ving Martin Petrov inn i stallen. Petrov er levnet lite håp om å spille seg til fast plass på City of Manchester Stadium med det første.

Wigan ønsker ikke å selge Charles N'Zogbia til Birmingham. Klubben skal ha takket nei til et bud på rundt 80 millioner, og vil ikke selge for mindre enn 120 millioner kroner. N'Zogbia ankom klubben fra Newcastle for rundt 60 millioner kroner.

Cardiffs talentfulle midtbanespiller, Joe Ledley, som er ønsket av både Blackburn, Wolves og Stoke, sier at han har lyst til å ta en sesong til i Championship-klubben fra Wales.

Takk for oppmerksomheten.

(Kilder: Daily Mirror, Daily Star, BBC, Footylatest, Caughtoffside, The Sun).

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken