Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Rafael Benitez kan raide gamleklubben Liverpool.

Maicon scoret Brasils første mål i årets VM, og var meget sentral da Inter vant Champions League denne våren. Ikke rart mannen er en av de mest ettertraktede spillerne på markedet. Den brasilianske høyrebacken skal nå ha varslet sin boligutleier i Milano at han ikke kommer til å forlenge avtalen sin der. Dermed kan det virke som at Maicon har bestemt seg for å søke nye utfordringer. Første i rekken av beilere står gamlesjefen José Mourinhos nye klubb, Real Madrid, skal vi tro imScouting.

Liverpools Javier Mascherano savner allerede Rafael Benitez. Argentineren sier at den spanske manageren har vært hans lærer, og ifølge Daily Star skal det 250 millioner kroner til for at Mascherano slår følge med Benitez inn porten på San Siro og ikler seg Inter-drakten.

Steven Sidwell var strålende for Reading i sin tid, men etter det har det blitt et mislykket opphold i Chelsea og en ikke altfor vellykket periode i Aston Villa. Nå vil han vurdere en overgang til Fulham, men kun dersom manager Roy Hodgson blir værende i klubben, skriver The Sun.

Blackburns manager Sam Allardyce uttalte tidligere i vår at det viktigste for klubben var å signere Morten Gamst Pedersen til en ny avtale. Det lyktes de med, og dermed flyttet de blikket videre til videre forsterkninger. Allardyce har siklet etter Real Madrids Guti som kan komme gratis i sommer, men frykter nå at han må gi avkall på spanjolen ettersom det er en målfarlig spiss han har størst behov for.

West Ham og Birmingham er begge interesserte i Fulhams venstreback, Paul Konchesky. Han har ett år igjen av kontrakten sin, og dermed ligger det an til budkrig mellom de to klubbene, enten til sommeren eller neste år som bosmanspiller.

Chelsea er som vanlig på ferde også denne sommeren, men denne gang dreier det seg ikke om en etablert verdensstjerne. Tomas Kalas er et tsjekkisk midtstoppertalent som også har tiltrukket seg oppmerksomheten til Arsenal og flere Serie A-klubber. Men det kan se ut til at Chelsea nå får hentet spilleren fra Sigma Olomouc for den nette sum av 50 millioner kroner.

Manchester City er også kjent for å bruke penger om sommeren, og selv om ikke været alltids overbeviser oss om at det er riktig årstid, står i alle fall City klare med sjekkheftet nok en gang. I år er det Valencias lynving, David Silva, som er det store målet, og Manchester City skal være klar til å tilby spanjolen hele 400 millioner kroner i lønn over fem år. Det kan jo være at det frister nok til at Silva tar turen til City of Manchester Stadium.

Manchester United derimot ser ut til å være klar til å kvitte seg med spillere. Først i rekken der kan det brasilianske midtbanetalentet Anderson være. 22-åringen skadet kneet i februar, og har før det slitt med å spille seg inn i elleveren til Sir Alex Ferguson. Nå kan det være over og ut, og de franske mesterne Marseille skal være klare til å hente brasilianeren.

Tottenham skal ut i Champions League til høsten, og da er manager Harry Redknapp ivrig på å forsterke laget. Werder Bremens tyske landslagsving, Marko Marin, skal være et hett navn på White Hart Lane. Den 21-årige jugoslaviskfødte spilleren er for tiden i Tysklands tropp i VM.

Daily Mirror melder at begge Manchester-klubbene er interessert i Juventus-spilleren Giorgio Chiellini. Den italienske landslagsstopperens agent sier følgende: ”Vi har bestemt oss for ikke å snakke om markedet før etter VM, da vil vi tenke over saken”.

United konkurrer også med rival Arsenal når de holder et øye med Borussia Dortmunds 21-årige forsvarsspiller, Neven Subotic. Prislappen på serberen skal være 250 millioner kroner.

Rafael Benitez skal være klar til å raide gamleklubben for flere spillere enn Javier Mascherano. Høyrebacken Glen Johnson skal være en av spillerne Rafa ønsker å hente til sin nye klubb, Inter Milan, skriver footylatest.com.

Kilder: BBC m.fl.

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer

Kommentarer til denne saken