Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Disse tre kan havne i én og samme klubb.

Vi starter med noe vi strengt tatt vurderte å lage en egen sak på, men der vi velger å vente til det kommer en offisiell bekreftelse - eller i det minste et sitat som kan underbygge ryktet. Nemlig at Juan Mata er nær ved å melde overgang fra Valencia til Chelsea for 23,5 millioner pund. Ingen bør være overrasket dersom handelen bekreftes i løpet av lørdagen, noe Nettavisen i så fall selvsagt kommer til å skrive mer om.
(The Guardian)

Daniel Pacheco er ute i skyggen i Liverpool, med bare 14 kamper uansett turnering siden han kom til Anfield fra Barcelona i 2007. Nå jaktes visstnok 20-åringen av Rayo Vallecano, som rykket opp til spansk La Liga sist sesong.
(talkSPORT)

Arsenal har vært interessert i Marseilles Mathieu Valbuena, men midtbanespilleren kommer ikke til Arsenal i år. Franskmennene kan imidlertid være villige til å selge neste sommer igjen.
(talkSPORT)

Så over til dagens store trippel: AC Milan kan nemlig foreta seg litt av en shoppingrunde i England. Vent, «shopping» blir feil ord å bruke, for det italienerne ønsker seg er spillere på lån. Nærmere bestemt Mario Balotelli fra Manchester City, Peter Croch fra Tottenham og Alberto Aquilani fra Liverpool.
(Daily Mirror)

Hvem havner hvor før overgangsvinduet stenger? Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

QPR vil grave dypt i lommeboken for å sikre seg Manchester Citys Shaun Wright-Phillips. 2 millioner pund for kantspilleren høres for så vidt overkommelig ut, mens en ukelønn på 55.000 pund for å holde andre klubber unna 29-åringen er pengesummer som det står mer respekt av.
(Daily Mirror)

West Ham-sjef Sam Allardyce tror at det finnes klubber som er villige til å gi 8 millioner pund, som klubben krever, for midtbanestjernen Scott Parker før overgangsvinduet stenger 31. august.
(Daily Mirror)

Både Liverpool og Tottenham forbereder bud på Hugo Rodallega, ettersom Wigan-manager Roberto Martinez innrømmer at han vil slite med å holde fast på spissen som er verdsatt til 9 millioner pund.
(Daily Mirror)

Tottenhams midtstopper Sebastien Bassong jaktes visstnok av tyrkiske Bursaspor, og kan komme til å forsvinne for 2 millioner pund.
(Daily Mirror)

Og det meldes om at Arsenal i prinsippet er enige med Lille om en avtale som sender vidunderet Eden Hazard til Emirates for 23 millioner pund - men at ingen vil signere noe som helst før Arsenals Champions League-deltakelse denne sesongen er avklart. Arsenal slo Udinese 1-0 på hjemmebane i første del av den siste kvalifiseringsrunden til mesterligaen.
(Footybunker)

HTML EMBED
Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken