Den flotte sesongåpningen i Bundesliga gjør Mohammed Abdellaoue til et av de heteste navnene på overgangsmarkedet for tiden. Den norske landslagsspissens storspill fører ifølge talkSPORT til at Arsenal og Sunderland forbereder budkrig for å få avslutningssterke Moa til engelsk fotball.

Verken Moa eller Håvard Nordtveit imponerte nevneverdig da Norge sannsynligvis mistet EM-sjansen mot Danmark i Parken nylig, men duoen nyter likevel stor respekt i Tyskland. Nordtveit har kanskje hatt en finger med i spillet når lagkamerat Marco Reus skal plukke ut hvilken klubb han vil spille for i England.

Den tyske spissen innrømmer nemlig ifølge tribalfootball.com at han har ambisjoner om å spille for Arsenal, og ikke for verken Alex Ferguson og Manchester United, eller Bayern München. Reus har tidligere vært i Fergusons søkelys.

En annen spiller som kan finne veien til Arsenal og Emirates Stadium er svenske Ola Toivonen. PSV-angriperen kan være på vei til Arsène Wengers spillertropp i januar, ifølge talkSPORT.

Lurer du på om flere skandinaver kommer seg til Premier League?Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242
(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig)

Samme kilde hevder at Everton og Manchester City begge er skuffet etter at deres høyt ønskede overgangsmål, midtstopperen Luisao, har forlenget kontrakten med Benfica.

City slikker imidlertid sårene etter at nok en spiller de har pekt på ikke kommer deres vei. Manager Roberto Mancini har funnet nye ting å sikle etter og skal bestemt seg for å hente Fiorentina-vingen Alessio Cerci. Sistnevnte betegnes som en spiller utenom det vanlige av Mancini, hevder Daily Mirror.

En spiller som definitivt ikke er i Mancinis planer er backen Wayne Bridge, melder The Sun. Championshipklubben West Ham er derfor informert om at den tidligere landslagsspilleren er mulig å hente inn som lagkamerat til John Carew.

HTML EMBED

Harry Redknapp føler seg samtidig sikker på at Luka Modric holder seg til avtalen han har med Tottenham og gir sitt beste for klubben. Dette skriver tribalfootball.com. Redknapp innrømmer dog at han tror kroaten ville vært langt lykkeligere dersom han hadde fått gå til Chelsea i sommer.

Liker sikker føler «'arry » seg ikke på den gamle midtstopperkjempen Ledley King. Den aldrende og svært skrantende sliteren skal ha fått beskjed om at han må spille minst 20 kamper denne sesongen dersom han ikke skal sparkes ut av Spurs-troppen. Daily Mail er avisen som skriver dette.

Manchester United har tilsynelatende også fått sansen for kroater. Nå vil den regjerende mesterklubben hente inn den 17-årige midtbanespilleren Mateo Kovacic, som har fått den noe tunge merkelappen «den nye Messi». I tillegg vil United ta med spissen Mario Situm (19) i en dobbeltovergang for de to kroatene fra Dinamo Zagreb, melder Caughtoffside.com.

Den samme, noe tvilsomme kilden hevder å vite at Gary Cahill nå har bestemt seg for å fortsette karrieren i London. Derfor skal Bolton-midtstopperen ha varslet både Tottenham, Chelsea og Arsenal om at han vil innta storbyen for å spille kamper ute i Europa.

I tillegg innrømmer Blackpool-manager Ian Holloway, ifølge tribalfootball.com, at han ønsker seg Newcastles uønskede spiss Nile Ranger. Carl Oyston, som er formann i Blackpool, snakker fortsatt med Tyneside-klubben om en mulig utlånsavtale.

Ellers er det ikke så mye annet som rører seg på den engelske ryktebørsen. Bortsett fra at Tony Pulis uttaler til The Guardian at han tror Peter Crouch vil finne seg til rette i Stoke, tross kona Abby Clancys åpenbare misnøye med å måtte flytte fra London.