Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Demba Ba skal ha en klausul i kontrakten som gjør at europeiske toppklubber har siktet seg inn på angrepsspilleren.

Tottenham er akkurat nå den nærmeste utfordreren til ligagullet for de to lagene fra Manchester. Nå kaster de seg også inn i kampen for å sikre seg signaturen til Juventus Milos Krasic, som tidligere har vært koblet til et låneopphold i Chelsea.
(The Sun)

Vi forflytter oss videre til Newcastle der det har kommet frem at Demba Ba skal ha en oppsiktsvekkende klausul i kontrakten. For i klausulen står det at angrepsspilleren fra Senegal kan forlate Newcastle for kun 10 millioner pund.
(Dailymirror)

Les også:Spurs jakter på Demba Ba.

Harry Redknapp skal være villig til å betale 10 millioner pund for Fullhams angrepsspiller Moussa Dembele. Manageren skal også være klar til å tilby Niko Kranjcar som en del av overgangen.
(Daily Mirror)

Queens Park Rangers er klare til å gå i duell med Tottenham for å få Blackburns stjernespiller Junior Hoilett til sin spillerstall. Hoilett skal ha en prislapp på rundt syv millioner pund.
(Talksport)

Paul Scholes skal være ønsket tilbake i Manchester United for å løse skadeproblemene til de regjernende seriemesterne.
Les hele saken: - Scholes kan gjøre comeback i United.

Det har vært flere rykter om at Santos stjernespiller Ganso skal være i Tottenhams søkelys. Det avkrefter nå Harry Redknapp og innrømmer at han aldri har hørt om den 22 år gamle brasilianeren.
(Talksport)

Gary Cahill mister FA-cupens tredje runde og kan dermed være klar for Chelsea allerede søndag.
(Manchester Evening News)

Arsenal er ute etter en venstreback og har sett seg ut Lyons Aly Cissokho som en mulig forsterkning for det skadeplagede forsvarleddet.
(Daily Mirror)

Liverpool skal ha vært i samtaler med representanter for den colombianske spissen Jackson Martinez. En overgang fra den meksikanse klubben Jaguares vil trolig koste Liverpool mellom åtte og ni millioner pund.
(Daily Mirror)

Everton-manager David Moyes har vært på utkikk etter en ny angrepsspiller, men må muligens legge om overgangsstrategien etter at forsvarspiller Phil Jagielka ble skadet.
(the Guardian)

HTML EMBED
Reklame

NÅ: Stort salg på sport og friluft

Kommentarer til denne saken