En ny brasilianer kan være på vei inn portene på Stamford Bridge. Chelsea skal ha lagt inn et bud på 20 millioner pund på Shakhtar Donetsks talentfulle midtbanespiller Willian Borges da Silva. Det spørs likevel om 20 million er nok, Ukrainerne har nemlig satt en prislapp på 30 millioner pund for Willian.
(Daily Mail)

Frank Lampard kunne nok ønsket seg litt mer spilletid for Chelsea denne sesongen, men nå kan LA Galaxy bli et alternativ for spilleren ettersom MLS-klubben skal være interessert i å hente Lampard.
(ESPN)

Liverpool er blitt tilbudt Juventus-ving Milos Krasic. «Den gamle dame» har gitt beskjed om at spilleren er tilgjengelig for 12 millioner pund – det samme Juventus betalte da de kjøpte Krasic fra CSKA Moskva i 2010.
(Daily Mirror)

Queens Park Rangers ser ut til å bli ett av de mest aktive lagene under dette overgangsvinduet. Manchester Citys Nedum Onuoha er en av spillerne London-klubben ønsker seg. Dessverre for QPR kan det se ut til at de må vente på forsvarspillerens signatur. Onuohas representant, nemlig hans mor, har uttalt at en signering ikke vil skje denne helgen.
(Metro)

Tottenhams Niko Kranjcar skal også være svært ettertraktet av QPR, men nå ser det ut til at Mark Hughes kan legge fra seg tanken å hente den tekniske Kroaten. Til tross for at spilleren knapt har vært på banen for Spurs denne sesongen insisterer Harry Redknapp på at Kranjcar er alt for viktig for laget fra Nord-London.
(tribalfootball)

Sunderland skal være interessert i å låne Valencia-spiss Aritz Aduriz.
(talkSPORT)

Swansea har imponert stort i årets Premier League-sesong. Spesielt keeper Michel Vorm har gjort sine saker bra for den walisiske klubben, noe som har ført til interesse fra blant annet Chelsea og Manchester United. Nå har Swansea-manager Brendan Rodgers sagt at samtlige av spillerne hans har en prislapp på 30 millioner pund.
(South Wales Evening Post)

Stoke ønsker å hente QPR-spiss DJ Campbell på lån.
(The Times)

Sagaen om Manchester Citys Carlos Tevez ser aldri ut til å ta slutt. Mange trodde nok at spilleren kom til å ende opp i Paris Saint-Germain, men etter samtaler med den franske storklubben ser det nå ut til at spilleren likevel ikke kommer til å flytte til Paris. I stedet er det ventet at det igjen er Milan-klubbene som kommer til å kjempe om spillerens signatur.
(the Guardian)

Arsenal-manager Arsene Wenger sier at klubben ikke kommer til å selge Andrei Arshavin i dette overgangsvinduet.
(Metro)

Bolton har hatt en tøff sesong så langt, og det ble trolig ikke bedre da de måtte gi slipp på Gary Cahill som signerte for Chelsea. Det spørs om franske Sebastien Le Toux kan være redningen, men Bolton-manager Owen Coyle skal visstnok være interessert i å hente spissen som for øyeblikket spiller for Philadelphia Union i MLS.
(talkSPORT)

På jobb, date eller familieselskap? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).