Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Bent ler av Liverpool og Bale finsiktes av Barcelona.

Darren Bent har flyttet mye rundt i engelsk fotball. Englands landslagsspiss byttet sist beite for ett år siden, da han forlot Sunderland til fordel for Aston Villa etter bare halvannet år på Stadium of Light.

Ellers har Premier League-profilen spilt for både Tottenham, Charlton og Ipswich på engelsk toppnivå.

Den siste tiden har 27-åringens navn blitt nevnt som et mulig overgangsmål for Liverpool. - Det er latterlig. Jeg har alltid visst at jeg kommer til å være i Villa. Jeg har også sagt det før at jeg gjerne vil bli i Villa i mange år, kommenterer Bent, ifølge Talksport.

Talksport melder også at Evertons midtstopper Johnny Heitinga er ønsket i russiske Spartak Moskva. Nederlenderen blir angivelig koblet til moskovittene i russiske medier.

På skole, kurs eller på skitur? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Gareth Bale fortsetter stadig sitt imponerende spill, og Tottenham-kanten blir bare hetere og hetere blant de mest pengesterke klubbene i fotballen. Barcelona har sett Bale i aksjon i sju kamper denne sesongen. Nå forbereder katalanerne ifølge Daily Mirror et tilbud om å sende en av sine spillere til White Hart Lane pluss penger for waliseren.

Spurs er kanskje allerede på jakt etter en erstatter. Men den offensive midtbanespilleren Ganso (22), sier foreløpig at han er fornøyd med å være i Santos i hjemlandet Brasil. Dette hevdes i alle fall hos Goal.com.

Et klubbskifte til Liverpool er kanskje en vits for Darren Bent, men klubben har tydeligvis høyere status lenger sør i Europa. Scouserne har tidligere hatt suksess med å hente spillere fra Atlético Madrid, og nå kan flere nye være på vei fra Spanias hovedstad.

Atlético-forsvarerne Diego Godin og Alvaro Dominguez vurderer ifølge en spansk radiostasjon å flytte til Merseyside. Dette står skrevet hos Inside Futbol.

Ellers meldes det i Daily Express at John Terry er beredt til å slutte på landslaget etter at FA besluttet å frata ham kapteinsbindet for «Three Lions» enda en gang.

Landslagstrener Fabio Capello skal ifølge Daily Mirror også være rasende over at forbundet overprøver hans valg om å la Chelsea-stopperen bære kapteinsbindet for England.

Reklame

Nå er det salg på våre grillfavoritter

Kommentarer til denne saken