Clint Dempsey kan ha spilt sin siste kamp for Fullham. 29-åringen måtte av banen med en lyskestrekk i forrige seriekamp og med Everton, Liverpool og Arsenal klare med sjekkheftet vil trolig spilleren forsvinne ut portene på Craven Cottage i sommer, det melder Daily Mail.

Sunderland-spiss Nicklas Bendtner, som er på utlån fra Arsenal, ønsker nye utfordringer borte fra London-klubben.

Metro forteller i dag at Reading skal være klare med et ambisiøst bud på Tottenhams angrepsspiller Jermain Defoe for å få han til Madejski Stadium.

Everton-manager David Moyes skal i løpet av de nærmeste dagene i samtaler med klubbformann Bill Kenwright for å få han til å løsne pengesekken. Med noen nye forsterkninger håper Moyes på at laget skal blande seg inn i topp seks neste sesong, det forteller Daily Mail.

Marseille håper de klarer å overtale Chelsea-spiller Didier Drogba til å returnere til Frankrike, samtidig som Drogbas håp om å bli tilbudt en ny toårskontrakt på Stamford Bridge minsker.

Flere rykter den siste tiden har gått ut på at Borussia Dortmunds japanske playmaker Shinji Kagawa allerede har signert en kontrakt med Manchester United. Men ifølge Talk Sport skal Kagawa ta en siste runde med kontraktsforhandlinger hos den tyske seriemesteren før han bestemmer seg for hvor han ønsker å fortsette sin karriere. Arsenal og Tottenham er også ute etter spilleren.

Dimitar Berbatov har kun fått fem seriekamper fra start for Manchester United denne sesongen og nå har Lazio kastet seg inn i kampen om 31-åringen.

Arsenal har ønsket å hente Swanseas målvakt Michel Vorm, men 29-åringen sier nå at han ikke ønsker en overgang fordi han ønsker å få fortsette og spille hver uke.

HTML EMBED