Vi begynner dagens rykteflom i den røde delen av Manchester, for Dimitar Berbatov har lyst til å forlate Manchester United og England, til fordel for den pengesterke franske klubben Paris Saint-Germain.
(The Sun)

Skal vi tro det franske nettstedet Le10sport.com skal Eden Hazard ha bestemt seg for at United blir neste stoppested i karrieren, dermed vraker han trolig Manchester City og Chelsea.
(le10sport.com / caughtoffside.com)

United har også vært på jakt etter signaturen til Borussia Dortmunds midtbanespiller Shinji Kagawa, men fikk sitt bud på 12,8 millioner pund avslått. Den engelske storklubben vil imidlertid ikke gi seg og skal legge inn et nytt bud i løpet av den kommende uken.
(The Guardian)

Vi avslutter ryktene fra Old Trafford med å legge til at Sir Alex Ferguson er klar med et bud på Crewe-talentet Nick Powell. 18-åringen er verdsatt til rundt fire millioner pund og skal søndag spille finale i League Two play-off mot Cheltenham.
(Daily Mail)

Nyopprykkede West Ham skal ha lagt inn et bud på Heerenveens angrepsspiller Bas Dost. Budet på 22-åringen skal lyde på syv millioner pund.
(The Sun)

Les også:- Everton har lagt inn bud på Lillestrøms Sigurdarson.

Stoke City-sjef Tony Pulis vil hente Wolverhamptons Matthew Jarvis til klubben, men verdsetter spilleren kun til halve prisen av Wolves sitt krav på 10 millioner pund.
(Daily Mirror)

Chelsea-eier Roman Abramovich vil gjøre ett siste forsøk på å hente den avtroppende Barcelona-treneren Pep Guardiola til Stamford Bridge. Treneren skal ikke ha bestemt seg for hva han ønsker å gjøre videre i karrieren.
(Daily Telegraph)

Ajax-spiller Jan Vertonghen skal ha advart Tottenham om at de må komme med et tilbud til ham i løpet av kort tid, hvis ikke risikerer de at Arsenal får forsvarspillerens signatur.
(The Sun)

Clint Dempsey har sådd tvil om sin fremtid i Fulham etter at han fortalte til American magazin Sports Illustrated at han ville spille i Mesterligaen.
(London Evening Standard)

Både Fulham, Everton og Aston Villa ønsker seg Huddersfields angrepsspiller Jordan Rhodes. Klubben har imidlertid sagt klart ifra om at han ikke får gå for bud under åtte millioner pund.
(Daily Mail)

Newcastle får kamp av Porto om Twentes høyreback Roberto Rosales. 23-åringen er verdsatt til tre millioner pund.
(Newcastle Chronicle)

HTML EMBED