Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Premier League-klubber kjemper om Gonzalo Higuain.

Lørdagens rykter starter med en argentiner som skal være på vei til Premier League. Napolis Gonzalo Higuain storspilte mot Wolfsburg i Europacupen, torsdag, og nå skal både Manchester United og Arsenal ligge langflate etter spissen. 27-åringen har blitt linket bort fra Rafa Banitez' klubb flere ganger denne sesongen, og nå skal en overgang være nærmere enn noen gang, forteller Talksport.

Thomas Vermaelen gikk fra Arsenal til Barcelona før denne sesongen. Overgangen må sies å være alt annet enn en suksess. Til tross for at Barcelona ser ut til å gjøre sin beste sesong på lenge, har ikke belgieren fått spille en eneste kamp for de røde og blå. Metro hevder nå å vite at Everton skal være lystne på å hente midtstopperen tilbake til Premier League. Det kan i så fall bli redningen for 29-åringens karriere.

Manchester Uniteds målvakt, David de Gea, skal være enig med Real Madrid om en overgang tilbake til Spania, melder den spanske TV-kanalen La Texta. Keeperen skal ha havnet på kant med Louis van Gaal, og kun en avtale mellom klubbene gjenstår før de Gea er Real Madrid-spiller, forteller TV-kanalen.

Miralem Pjanic har blitt jaktet av flere engelske klubber. Liverpool har blant annet siklet etter Roma-spilleren. Nå skal imidlertid Manchester United være i føringen i kampen om midtbanespilleren, forteller Daily Mirror. Bosnieren har vært en sentral rolle i et Roma-lag som har tatt store steg de siste sesongene.

Leicester-vingen Riyad Mahrez skal være ønsket av den spanske klubben Villareal. Det melder Leicester Mercury. Mahrez har spilt 24 kamper for Leicester denne sesongen, og scoret to mål.

Philippe Coutinho har vært en av Liverpools beste spillere denne sesongen. Brasilianeren har tidvis herjet med det som er av defensive spillere i Premier League. Likevel sliter Liverpool som klubb, og flere kilder skal ha det til at de må selge sine største stjerner. Coutinho beroliger nå Liverpool-fansen, og sier, ifølge Daily Mirror, at han er 100% sikker på å bli i Liverpool, uavhengig av hvordan sesongen avsluttes.

På manager-fronten, er ikke Sunderland fornøyd med hva som er blitt prestert denne sesongen. Nyansatte Dick Advocaat skal ifølge Wales Online ikke sitte trygt på Stadium of Light. I stedet skal styret i klubben ha sett seg ut Swansea-sjef Gary Monk som klubbens neste manager. De skal være veldig imponert over hva Monk har fått til så langt i Swansea.

Kommentarer til denne saken