Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Radamel Falcao nærmer seg ny Premier League-klubb.

Radamel Falcao kommer stadig nærmere en overgang til Chelsea og etter all sannsynlighet vil det dreise seg om et utlån. Unggutten Mario Pasalic skal være aktuell for et utlån motsatt vei. Fra Chelsea til Monaco, altså.
(Sky Italia)

Colombianerens erstatter kan bli ingen ringere enn Harry Kane. Manchester United har hatt følere ute for Gareth Bale den siste tiden, men Real Madrid har gjort det klart at de ikke ønsker å selge. Dermed har Kane blitt Louis van Gaals førsteprioritet denne sommeren.
(Daily Mirror)

Tottenhams styreformann Daniel Levy har imidlertid gjort det klart overfor manager Mauricio Pochettino at han ikke har planer om å selge verken Harry Kane eller Hugo Lloris i sommer. Likevel kan du regne med å lese flere overgangsrykter om disse spillerne i sommer.
(Daily Telegraph)

Manchester City er ute etter å forsterke laget i sommer og regner med å få kamp om underskriften til Raheem Sterling. Et nytt bud på rundt 40 millioner pund er ventet i nærmeste framtid, mens Paul Pogba og Kevin De Bruyne også står på ønskelisten til de blå i Manchester.
(Manchester Evening News)

Petr Cech er lei benktilværelsen på Stamford Bridge og ønsker å spille fotball de siste årene han har igjen av karrieren. Det vil Arsene Wenger tilby ham på Emirates Stadium. Arsenal-manageren håper å fullføre en avtale verdt 11 millioner pund i løpet av kommende uke.
(Daily Mail)

Burnley-backen Kieran Trippier nærmer seg en overgang til Aston Villa. Birmingham-klubben kan komme til å tilby Matthew Lowton som en del av avtalen.
(Birmingham Mail)

Ilkay Gundogan kan komme til å forlate Borussia Dortmund i sommer, men benekter at han har kommet til enighet med verken Manchester United eller Barcelona om en overgang. 24-åringen sier han vil bestemme seg om framtiden etter helgens landskamp mot Gibraltar.
(Manchester Evening News)

Deleierskap er et utbredt fenomen i Italia, og noen ganger fører det til hodebry for både trenere, fans og spillere. Den belgiske stjernen Radja Nainggolan har både Roma og Cagliari som eiere. Dersom lagene ikke klarer å komme til engihet, må begge lag legge inn blindebud. Laget som tilbyr mest, vil få rettighetene til å bruke spilleren, og pengene må på bordet i løpet av tre dager. Cagliari krever 18 millioner euro for å selge sin halvdel, og Juventus følger med på situasjonen.
(Sky Italia)

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken