Inter-angriper Mauro Icardi er en ettertraktet spiller. Ifølge Corriere dello Sport, innrømmer nå spissen at selveste Manchester United gjorde et forsøk på å hente han i Januar. 22-åringen kommer ikke til å bli en billig signering om de røde djevlene forsøker seg på ny til sommeren.

Også Icardis lagkamerat, japanske Yuto Nagatomo, hevder at han ble forsøkt hentet til Old Trafford forrige måned. Det skriver FourFourTwo. 29-åringen skal selv ha takket nei til overgangen.

På Stamford Bridge har beskjeden om at John Terry mest sannsynlig ikke får ny kontrakt med klubben skapt store reaksjoner. Lørdag er det klubblegende Frank Lampard som ber gamleklubben om å skjerpe seg, og signere ny kontrakt med den 35 år gamle Chelsea-kapteinen, forteller Shortlist.

Luis Suarez storspiller for Barcelona. I et intervju gjort av Jamie Carragher, bekrefter likevel storspilleren for andre gang på kort tid at han savner atmosfæren på Anfield. Uruguayaneren sier også at det kun er Liverpool som er aktuell klubb for han i Premier Leagu, melder Daily Mail.

Danny Drinkwater fikk aldri sjansen i Mancheser United. I Leicester har han vært en viktig brikke. Det gjør at større klubber har fått opp øynene for han. I tillegg har Leicester-sjef Claudio Ranieri fortalt Leicester Mercury at det snart er på tide at Roy Hodgson tar ut Drinkwater på det engelske landslaget.

I Liverpool innrømmer Jürgen Klopp ifølge the Guardian at han ikke er noen trollmann med en magisk formel som kan snu opp-ned på Liverpool. Han ser likevel etter forsterkninger. Skal vi tro Read Liverpool, kan Malaga-midtbanespiller Ignacio Camacho være aktuell for Merseyside-klubben. Spilleren skal ha vært på besøk på Melwood sammen med sin agent tidligere i uka.

Til slutt er det verdt å nevne at West Ham ser ut til å sikre seg nok en langtidskontrakt med en av sine viktigste spillere. Cheikou Kouyate skal være nær en ny fireårskontrakt med klubben, hevder Daily Mirror.