Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Hva har Robert Lewandowski og Cristiano Ronaldo til felles?

Vi begynner lørdagens ryktespalte i den røde delen av Manchester. For Daily Telegraph melder at Manchester United har tatt kontakt med Borussia Dortmund for å holde seg oppdatert på tilgjengeligheten til spissen Robert Lewandowski. Det er flere som tviler på at han går til Bayern München i sommer og polakken er et alternativ for United hvis Real Madrids Cristiano Ronaldo ikke blir overbevist om å returnere til Old Trafford.

Samtidig skal United-manager David Moyes nå sette seg ned med Wayne Rooney for å diskutere angrepsspillerens fremtid i klubben, forteller Daily Mirror.

I London vurderer Arsenal om de skal aktivere utkjøpsklausulen til Marouane Fallaini, skriver London Evening Standard. 25-åringen kan løses fra kontrakten hvis The Gunners legger 23 millioner pund på bordet.

Vi holder oss i London, men hopper videre til Tottenham. På White Hart Lane skal Spurs ha kommet til enighet om en avtale om brasilianske Paulinho, melder Daily Telegraph. Overgangssummen for den 24 år gamle midtbanespilleren skal være drøye 15 millioner pund.

Yohan Cabaye skal fremdeles være rasende over at den nye sportsdirektøren, Joe Kinnear, uttalte navnet hans feil i et radiointervju. Den situasjonen ønsker nå både Paris St-Germain og Monaco å utnytte, slik ta de hente 27-åringen, skriver Daily Mail.

Aston Villa-manager Paul Lambert håper på å signere Elliot Bennet fra Norwich, forteller Daily Mail.

League One-klubben Wolverhampton har ikke mottatt noen henvendelser på den 26 år gamle midtbanespilleren Jamie O'Hara, melder Express & Star.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken