Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Toppklubbene i kappløp om midtbanestjerner.

Arsène Wenger gjorde et overgangskupp da han sikret seg Mesut Özil på overgangsvinduets siste dag i sommer.

Nå er Arsenal-manageren angivelig også lysten på å hente Javier Pastore til klubben. Den 24-årige offensive PSG-stjernen skal også være ønsket hos Liverpool og Fenerbahce, hevder Daily Star.

Et like høyt respektert navn er muligens ikke Sime Vrsaljko (21), men Genoa-backen skal også være på radaren til Wenger. The Sun skriver at også Inter er interessert og at en overgang vil koste 7,5 millioner pund.

West Bromwich-spiss Saido Berahino (20) blir ifølge The Independent fulgt nøye av Arsenal for tiden.

Liverpool-sjef Brendan Rodgers skal også være med i et annet kappløp. Nemlig det som handler om å sikre seg Benficas Nemanja Matic (25). Her må nordiren regne med kamp fra både Real Madrid og Matics tidligere klubb Chelsea, mener Daily Express å vite.

Daily Express kliner også til med påstanden om at Manchester United og Arsenal forbereder seg på budkrig om retten til å sikre seg Borussia Dortmunds midtbanespiller Ilkay Gündogan (22).

Man. United står også i fare for å miste midtbanejuvelen Adnan Januzaj (18) dersom partene ikke blir enig om en ny avtale umiddelbart, skriver Daily Star og referer til hvordan United mistet Paul Pogba til Juventus i 2012.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Manuel Pellegrini tenker på å hente inn en ny keeper til Manchester City, og chileneren tenker ifølge Talksport aller mest på Malagas Willy Caballero (32).

Samtidig skal Newcastle ha merket seg at Micah Richards (26) nyter lite tillit under samme Pellegrini. Ifølge Metro ønsker Newcastle nå å lokke forsvarsspilleren til Nord-Øst, og bruker muligheten til å spille seg inn i landslagsdiskusjonen som lokkemat.

David Silva er ikke interessert i en overgang til Real Madrid. Spanjolen uttaler ifølge Daily Mirror at han trives i Manchester City og ikke har planer om å returnere til hjemlandet med det første.

Samme avis hevder at Crystal Palace-manager Ian Holloway risikerer sparken dersom laget ikke leverer bedre resultater de nærmeste ukene.

Daily Mirror mener også at Stoke og Everton vil forsøke å hente Marseille-spissen Jordan Ayew (22) på lån i januar.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken