Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Wesley Sneijder ryktes nok en gang til Premier League.

Vi sparker i gang lørdagens ryktespalte i London, der Chelsea ønsker å hente den nederlandske midtbanespilleren Wesley Sneijder fra Galatasaray, skriver Metro. Det skal ifølge avisen være Nederlands landslagssjef Louis van Gaal som forteller at en overgang er høyaktuell i januar. I 2011 var Sneijder lenge koblet til Manchester United, men nederlenderen valgte å ikke dra til Old Trafford.

Både Arsenal og Barcelona har siktet seg inn på den 21 år gamle målvakten Marc-Andre ter Stegen, men nå ryktes det at keeperen muligens forlenger med Borussia Mönchengladbach, melder TalkSport.

Leicester City-manager Nigel Pearson er langt fra fornøyd med Newcastles store interesse for deres 20 år gamle forsvarsspiller Liam Moore, skriver Daily Star. Newcastle skal for alvor ha fått øynene opp for den engelske U21-landslagsspilleren etter at han ble kåret til Månedens unge spiller i september.

Tilbake i Chelsea forteller manager Jose Mourinho at klubben ikke er bekymret for å få en bitter kamp om keeperplassen hvis den unge belgieren Thibaut Courtois kommer tilbake fra låneoppholdet i Atlético Madrid, forteller Daily Express. 21-åringen sier selv at han ikke har noen intensjoner om å returnere til Stamford Bridge for å varme benken, mens Petr Cech spiller kampene, dermed kan et salg bli løsningen.

Aston Villa-manager Paul Lambart bekrefter at Tottenham forhørte seg om mulighetene for å signere Christian Benteke, skriver Birmingham Mail.

Derby-manager Steve McClaren ønsker å hente inn 25 år gamle Simon Dawkins på lån fra Tottenham, melder Daily Star.

Manchester United skal ifølge Daily Express være ute etter Montpelliers midtbanespiller Remy Cabella. Nå forteller manager Jean Fernandez at klubben er villig til å selge 23-åringen hvis en sum på 15 millioner pund blir lagt på bordet.

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken