Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Hulk vil til England.

Det er en stund siden Liverpool har hatt en så god start på Premier League som de har denne sesongen.

Mye av æren må tilskrives spissparet Luis Suarez og Daniel Sturridge som har scoret henholdsvis seks og åtte mål så langt. Det betyr imidlertid ikke at manager Brendan Rodgers ikke ser etter forsterkninger på topp.

Mannen Rodgers skal ha pekt seg ut, er Olympiakos-spiss Kostas Mitroglou, skriver Daily Mirror.

I nabobyen Manchester er ikke Javier Hernandez særlig fornøyd med spilletiden denne sesongen, og nå mener hans gamle trener Rene Meulensteen at mexicaneren kan komme til å forlate United til fordel for Arsenal, rapporterer talkSPORT.

Den londonbaserte avisa Metro kommer med et spennende rykte for Tottenham-fansen: Brasilianske Hulk har åpnet døren for å forlate russiske Zenit, og har innrømmet at han gjerne kunne tenke seg en gjenforening med gamlesjefen fra tiden i Porto, Andre Villas-Boas.

David Moyes har i et intervju med Manchester Evening News sagt at han var nær å signere Aaron Ramsey i tiden som Everton-manager.

Wilfried Zaha har hatt en maretittlignende start på Manchester United-karrieren, og nå ønsker Alan Pardew å hente unggutten til Newcastle på lån for å gi ham spilletid. Daily Mirror skriver at det går mot en overgang i januar.

Southampton har hatt en meget sterk innledning på sesongen, men en mann som ikke har vært like delaktig som man kanskje skulle tro, er Gaston Ramirez. Unggutten har kun fått fem innhopp, og nå hevder talkSPORT at både Inter og Fiorentina ser på muligheten for å hente uruguyaneren til vinteren.

Kilde: BBC

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken