Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Denne Real Madrid-stjernen kan komme til England.

Lørdag betyr at det spilles flere Premier League-kamper. Det betyr ikke at ryktene opphører.

I London planlegger nedrykkstruede West Ham å resignere Demba Ba. «The Hammers» solgte spissen til Newcastle, før han i fjorårets januarvindu ble solgt videre til Chelsea.

Der har han ikke vært noen suksess, og mangel på spilletid gjør at han nå vurderer en retur til gamleklubben.
(The Sun)

Samme Chelsea skal visstnok være villige til å slippe David Luiz til Barcelona når overgangsvinduet åpner om en måneds tid.
(Daily Star)

Hvorfor det? tenker du kanskje. David Luiz er jo tross alt en spiller Chelsea kanskje burde beholde. Vel, José Mourinho ser nemlig på muligheten for å hente Real Madrids Sergio Ramos. 27-åringen skal imidlertid også være ønsket i den himmelblå delen av Manchester, dersom han vil forlate Santiago Bernabeu.
(Daily Mirror)

Landon Donovan har stort sett tjent til livets opphold i amerikanske MLS. To ganger tidligere har han imidlertid vært på besøk hos Everton og spilt for Merseysiderne mens MLS har vinterpause. Nå ser Roberto Martinez på muligheten for å gjenta tradisjonen, og det kan være duket for et nytt Donovan-opphold i januar.
(Daily Express)

Det var kanskje ikke noen overraskelse at noen spillere ville bli misfornøyde med tilværelsen i Manchester City, laget som har trippeldekning i de fleste posisjoner. Nå har Joleon Lescott sett seg lei på hvor få muligheter han får og har bestemt seg for å se etter en ny klubb i januar.
(The Guardian)

En annen mann som har fått svært begrenset spilletid denne sesongen, er Kevin de Bruyne. Atletico Madrid er en av klubbene som har registrert dette, og de ser på muligheten for å hente belgieren på lån i januar. Det kan i neste omgang åpne opp for at playmakeren Koke kan reise til Manchester United.
(Daily Star)

Ha en fin lørdag!

Kilde: BBC

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken