Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Arturo Vidal kan være på vei til England.

Manchester United skal være klare for storhandel til sommeren, og Arturo Vidal skal være en av spillerne David Moyes virkelig ønsker seg. Ifølge Talksport kan Moyes vente seg kamp fra Real Madrid når det gjelder 26-åringen. Prisen på den målfarlige midtbanespilleren skal visstnok ligge på rundt 40 millioner pund.

For å få råd til en så dyr spiller må Moyes kvitte seg med noen av de som allerede er i stallen. Ifølge Metro kan Robin van Persie være en av spillerne som er på vei bort fra Old Trafford. Agenten til van Persie skal ha vært i kontakt med Arsène Wenger angående en overgang.

Talksport melder også om at Paris St.-Germain skal ha kastet seg inn i kampen om Chelsea-stopper David Luiz. Barcelona skal allerede ha vist interesse for brasilianeren ved flere anledninger.

Arsenal ønsker ikke bare å kjøpe eldre stjerner. Wenger skal være ute etter Maximilian Arnold fra Wolfsburg, men Daily Express kan fortelle at 19-åringen er fornøyd i den tyske klubben.

Nacer Chadli scoret for Tottenham i helgen, og innrømmer nå at han var nære ved å gå på lån til Swansea i januar, forteller Metro.

Hatem Ben Arfa skal ikke være fornøyd med Alan Pardew. Franskmannen ønsker å spille mer fotball, og ifølge Northern Echo, vil han flytte på seg til sommeren.

Kommentarer til denne saken