José Mourinho er glad i å dra på sommershopping, og portugiseren blir nevnt i sammenheng med mange gode spillere. Ifølge Metro er det Zenits brasilianske angriper, Hulk, som topper Chelseas ønskeliste. Hulk selv skal også være interessert i en overgang til balløya.

Det har lenge gått rykter rundt Toni Kroos fremtid i Bayern Munchen. Mange klubber er blitt nevnt. Nå kan Daily Express fortelle om gode nyheter for alle Manchester United-fans. Real Madrids interesse for Kroos skal nemlig ha kjølnet, og United er igjen favoritter til å signere tyskeren.

Innlånte Luuk de Jong ønsker å bli værende i Newcastle etter at låneoppholdet hans er over. Han skal ha lyst til å signere en langtidskontrakt med klubben, melder Daily Star.

Stortalentet Rodney Kongolo har vært jaktet av mange klubber. Daily Mirror forteller nå at 16-åringen, som omtales som den nye Patrick Vieira, skal ha bestemt seg for å gå fra Feyenoord til Manchester City.

At Liverpool er ute etter en ny back er en dårlig skjult hemmelighet. Lørdag er det Barcelonas Adriano som står på de rødes ønskeliste. Brailianeren skal ifølge Talksport ha en prislapp på seks millioner pund.

En annen som linkes til Merseyside er PSGs angriper Jeremy Menez. daily Express hevder at 26-åringen ikke vil skrive under ny kontrakt med PSG, for å forlate klubben gratis til sommeren.

I januar forsøkte Brendan Rodgers å hente ukrainske Jevhen Konopljanka. Nå skal PSG være favoritter til å sikre seg vingen, melder Caught Offside.