Manchester United har innsett at det vil bli vanskelig å hente Toni Kroos, skriver The Guardian. 24-åringen sto høyt på ønskelisten til David Moyes, men midtbanespilleren blir trolig hos de tyske seriemesterne.

Vi holder oss i United og legger til at Javier Hernandez kan bli en av mange spillere som forsvinner ut portene på Old Trafford denne sommeren, melder Metro. Ifølge avisen skal semifinalist i Mesterligaen, Atlético Madrid, være svært interessert i å hente spissen.

Everton-manager Roberto Martinez forteller til Daily Mirror at Romelu Lukaku er så fornøyd med sitt låneopphold i klubben at han vurderer å signere en permanent avtale. 20-åringen er på lån fra Chelsea.

Nå innrømmer QPR-manager Harry Redknapp at Loic Remy, som har vært lånt ut til Newcastle denne sesongen, høyst sannsynlig forsvinner permanent når overgangsvinduet åpner, skriver Metro. Den 27 år gamle spilleren har vært ønsket av Arsenal over lengre tid og vil trolig signere med London-klubben etter sesongslutt.

Louis van Gaal er en potensiell kandidat til å ta over Tottenham-skuta til sommeren. Skulle han sikre seg jobben vil van Gaal jobbe for å få på plass Ajax' forsvarsspiller Joel Veltman, skriver Daily Mirror.

West Ham vil trolig gjøre et nytt forsøk på å få hentet Leeds-spiss Ross McCormack når overgangsvinduet åpner, melder TalkSport.