David Moyes skal, som kjent, ut på handletur i sommer. At det kommer en midtstopper inn er også noe de aller fleste regner med. Nå skal Valencia ha tilbudt den franske landslagsstopperen Adil Rami til Manchester United. Rami har vært på vei til AC Milan, men overgangen skal ha strandet. Valencia ønsker seg £10 millioner for forsvarspilleren.
(Daily Mail)

Paris St. Germain klarte heller ikke denne sesongen å vinne Champions League. Dermed er det klart for nok en storhandel for den franske hovedstadsklubben til sommeren. PSG skal ha Paul Pogba som hovedprioritet, men om de ikke skulle få tak i han, er det Manchester Citys Yaya Touré som ønskes til Paris.
(Footbal Direct News)

Angel Correa fra San Lorenzo har vært ønsket av Manchester City. Siste nytt er likevel at "den nye Agüero", som argentineren kalles, havner i Atlético Madrid i Spania.
(Daily Mirror)

West Ham gjorde, i manges øyne, et kupp i januar da de hentet Antonio Nocerino på lån ut sesongen. Nocerino skal være så fornøyd i London at han nå ønsker å gjøre overgangen fra AC Milan permanent etter sesongslutt.
(Sky Sports)

Barcelona vil neppe selge spillere i sommer dersom de ikke får lov til å kjøpe erstattere. Liverpool skal likevel være interessert i angriperen Cristian Tello. Dersom Barcelona får gjennom sitt klagebrev, og får opphevet nektingen av å kjøpe spillere, skal Merseyside-klubben være villige til å legge £12 millioner på bordet for spanjolen.
(Daily Mirror)

Både Manchester United og Arsenal skal være ivrige etter å signere Espanyol-keeper Kiko Casilla. Keeperen, derimot, skal være lite lysten på å forlate den spanske klubben.
(Daily Express)

Oriol Romeu er fremdeles bare 22 år gammel. Spanjolen, som er på lån fra Chelsea til Valencia, hinter nå frempå med ønsker om en permanent overgang. Han sier likevel at det til syvende og sist er klubbene det står på.
(Daily Star)