Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Disse spillerne vil Jose Mourinho hente.

Den tidligere Nederland-spilleren Ronald Koeman, som forlot Feyenoord i slutten av forrige sesong, skal være mannen som tar over som ny manager i Southampton, melder Daily Mirror.

Santi Cazorla, som gikk fra Malaga til Arsenal i august 2012, vil tilbake til Spania, ifølge Metro. Avisen hevder at 29-åringen skal ha fortalt venner og familie at han vil forlate Arsenal for å spille for Atletico Madrid.

Chelsea ønsker å følge opp signeringen av Barcelonas Cesc Fabregas med å hente Alex Song fra samme klubb, skriver Daily Express. Den 26 år gamle midtbanespilleren er også ønsket av Manchester United.

Chelsea-manager Jose Mourinho har imidlertid flere navn på blokka. Manageren ønsker nemlig også å hente inn Sami Khedira, en spiller som han hentet til Real Madrid da han var manager der.

Vi gir oss ikke helt med Chelsea, for de skal også vurdere å legge 12 millioner pund på bordet for 24 år gamle Andriy Yarmolenko fra Dinamo Kiev, melder Daily Mail.

Liverpool står i fare for å ikke trekke det lengste strådet i kampen om Southamptons forsvarsspiller Dejan Lovren, etter at Barcelona har kastet seg inn i kampen om kroaten, skriver Daily Express.

En annen spiller Liverpool er interessert i er Hofenheims Roberto Firmino. Premier League-klubben skal ifølge Metro starte samtaler med den 22 år gamle midtbanespilleren.

Kommentarer til denne saken