Ifølge Daily Express skal Manchester United ha sett på en ny mulighet til å hente Angel di Maria, etter at PSG trakk seg fra forhandlingene med argentineren. Det nye budet fra Manchester United skal være på 55 millioner pund.

Følg overgangsvinduet LIVE i Nettavisen hver dag.

SkySports hevder å vite at Ronny Deila og Celtic har godtatt et bud på ti millioner pund fra Southampton for keeper Frasier Forster. Forster skal holde samtaler med Southampton i helgen.

Daily Telegraph mener å vite at Atlético Madrid ikke er ferdighandlet. Den regjerende spanske mesteren ønsker å låne Tottenhams Roberto Soldado den neste sesongen. Spurs skal likevel være skeptiske, da de i så fall ønsker en permanent overgang for Soldado.

Skal vi tro Daily Mirror, ender Alberto Moreno til syvende og sist opp i Liverpool. Men Merseyside-klubben må vente til etter Sevillas kamp mot Real Madrid i Supercupen med å få på plass sin nye venstreback.

Det har vært veldig få dager etter VM, hvor vi ikke har hatt rykter rundt Marco Reus. Også lørdag dukker han opp. Metro melder nemlig at Dortmund har bestemt seg for ikke å selge angriperen, på tross av økende interesse både fra Arsenal, Liverpool og Manchester United.

Eliaquim Mangala har lenge sett klar ut for Manchester City. Lørdag melder Daily Mail at avtalen er på nippet til å bli bekreftet. Prislappen på midtstopperen fra Porto er på hele 32 millioner pund.

Følg overgangsvinduet LIVE i Nettavisen hver dag.

Shinji Kagawa har ryktes bort fra Manchester United. Både Dortmund og Atlético Madrid er blitt nevnt. Ifølge Daily Star er Kagawa nå likevel fast bestemt på å bli værende i United. Han ønsker å bruke fjorårets frustrasjon som motivasjon til å kjempe om plass i startelleveren.

Everton-sjef Roberto Martinez skal være strålende fornøyd med James McCarthys fjorårssesong. Ifølge Liverpool Echo ønsker Martinez å forlenge kontrakten til McCarthy allerede etter én sesong i klubben.

Det nigerianske stortalentet Moses Simon skal være på vei til Tottenham fra den slovakiske klubben Trencin. Klubben skal ha fulgt nøye med på Simon (19) i Europa League-kampene mot Hull, forklarer Daily Mirror.