Omsider er det en ny dag, og det er klart for nye fotballrykter fra balløya. Det er snart bare en måned til det braker løs med nytt overgangsvindu, og forfatteren av denne artikkelen vet at det finnes fans av mange slag i dette land, som ønsker seg både Marco Reus, Mats Hummels og Karim Benzema til sine respektive klubber.

Lørdag er det Arsenal-fansen som blir matet med de feteste ryktene, og de begynner handelen i Madrid. Skal vi tro Daily Express, står nemlig Isco høyt på Arsene Wengers ønskeliste. Prislappen skal være på 64 millioner pund for Real Madrid-spilleren. Også Liverpool skal være interessert i midtbanespilleren.

Arsenal får visstnok ikke nok av hovedstads-shopping. Yohan Cabaye stakk fra Newcastle til Paris Saint Germain i januar, men allerede etter ett år i Paris, kan han nå være på vei tilbake til engelsk fotball. Wengers klubb er i førersetet når det gjelder å sikre seg 28-åringen.

Swansea har ofte blitt kalt Englands svar på Barcelona, eller «Swanselona». Lørdag melder Mirror at den walisiske klubben ønsker å skaffe seg stortalentet Munir El Haddadi fra nettopp Barcelona. Et utlån er nok mest aktuelt for unggutten, som har scoret for Barcelona denne sesongen. Også West Ham skal ha vist interesse for stjerneskuddet.

Metro melder at Manchester United ikke er fornøyde med hva de har fått ut av Radamel Falcaos lån denne sesongen. Man ønsker rett og slett ikke å ha Falcao i klubben utover den nåværende lånekontrakten. Rødtrøyene skal derfor ha siktet seg inn på Edinson Cavani som ny spiss for neste sesong.

Fabian Delph har vært Aston Villas beste spiller de siste to årene. Den engelske landslagsspilleren er på utgående kontrakt i Birmingham-klubben, og Birmingham Mail melder at det kan være aktuelt for Villa å selge midtbanespilleren i januar. På den måten kan klubben få noe igjen for å miste Delph.

Til slutt en liten oppdatering på lederen av Premier League. Chelsea skal, ifølge Daily Mail, nærme seg en av de største sponsoravtalene i verden. Turkish Airlines kan bli ny hovedsponsor for klubben. Da er det ikke rart José Mourinho ønsker å arrangere en julefest for spillerne sine. Forrige sesong avlyste nemlig Mourinho spillernes fest, ettersom han ikke var fornøyd med hva de hadde prestert.