Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Dette er mannen Louis van Gaal vil hente.

Først ut i lørdagens ryktespalte, finner vi Lazios midtbanespiller Lucas Biglia. Argentineren skal for øyeblikket være ønsket av Manchester United, skal vi tro Daily Mirror. Avisen hevder at Louis van Gaal har 29-åringen høyt oppe på ønskelisten for sommerens overgangsvindu.

Burnleys Danny Ings er i vinden om dagen, og linkes stadig vekk i retning av Liverpool. En annen som tidligere ble meldt at var interessert i Ings, var Real Sociedads David Moyes. Nå skal visstnok Moyes ha gitt opp å få tak i Burnley-spilleren, og heller vendt hodet mot Newcastles Sammy Ameobi. Det er Daily Mail som skriver dette.

Arsenal-manager Arsene Wenger skal ha mistet troen på å hente Lars Bender til sommeren. Bender skal være mer interessert i å dra til Barcelona, når deres kjøpenekt opphører, forteller Metro.

Samme avis hevder at Wenger dermed, nok en gang, har snudd fokus mot Southamptons Morgan Schneiderlin. Den 25 år gamle, franske midtbanespilleren har for vane å linkes til både Arsenal og deres rivaler Tottenham både titt og ofte.

Hos de lyseblå fra Manchester, handler det for øyeblikket om å fornye kontrakten til spillere i klubben fremfor å handle inn nytt blod, melder britiske medier. Daily Mail skriver at klubben blant annet jobber med å fornye kontrakten til Martin Demichelis. 34-åringens kontrakt går ut til sommeren.

Også på Old Trafford jobbes det med å fornye kontrakter. Daily Mirror skriver lørdag at Michael Carrick er neste på listen over spillere Louis van Gaal ønsker å sikre ny kontrakt med.

En spiller som ikke kan forvente noen ny kontrakt, er Mario Balotelli. Italieneren må fremdeles jobbe hardt for å opparbeide seg tillit hos Brendan Rodgers, melder Liverpool Echo. Flere britiske aviser hevder Balotelli forventes å forlate Merseyside-klubben allerede til sommeren.