Gå til sidens hovedinnhold

Lover bort sex med kjæresten om Real går videre

Mario Balotelli med frisk uttalelse.

Det er få som tror Real Madrid går videre til Champions League-finalen etter at spanjolene fikk en fotball-leksjon av de sjeldne mot Borussia Dortmund forrige uke.

Som mange har fått med seg scoret Robert Lewandowski fire mål og sørget for en 4-1-ledelse før den andre semifinalen spilles tirsdag.

Lover bort sex
Nå gir i hvert fall Milan-spiller Mario Balotelli en ekstra dose motivasjon til Cristiano Ronaldo og de andre Real-spillerne.

Han er nemlig helt sikker på at Dortmund går til finalen.

– Hvis Real Madrid vinner mot Borussia Dortmund og kommer til finalen i Champions League, lar jeg kjæresten min ligge med alle spillerne, sier han ifølge Marca.

Det spørs hvor fornøyd kjæresten Fanny Neguesha er med akkurat den uttalelsen.

Balotelli har vært sammen med Neguesha i rundt syv måneder nå, helt siden han slo opp med Raffaella Fico, moren til datteren hans Pia.

Dette er ikke første gang Mario Balotelli skaper overskrifter. Nettavisen laget i fjor denne oversikten over alle rampestrekene til den profilerte italieneren.

Les her: - Er han verdens sprøeste fotballspiller?

Dro fra England
Balotelli kom fra Inter til Manchester City foran 2010-2011-sesongen og scoret seks mål på 17 kamper i sin første sesong.

Etter å ha doblet antall scoringer i den neste sesongen og tidvis storspill under EM, trodde mange at han virkelig skulle slå gjennom i City-trøya i år.

I stedet ble det lite spilletid, krangling med Roberto Mancini og en retur tilbake til Italia og Milan.

Les også: - Det finnes ikke svarte italienere.

P.S: Kampen mellom Real Madrid og Dortmund kan du tirsdag kveld følge i vårt livesenter NaLive.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken