Gå til sidens hovedinnhold

LSK sikret seg Henry-kompis

- Håper han blir klar mot Rosenborg, sier Torgeir Bjarmann.

Fredag kveld ble den tidligere MLS-spilleren Luke Rodgers klar for Lillestrøm. Engelskmannen kommer gratis til Åråsen.

- Vi har signert Luke Rodgers fra England på en avtale som går ut 2012. Han kommer som fri spiller og spilte forrige sesong for New York Red Bulls, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann til LSK.no.

Rodgers er tidligere lagkamerat med blant annet Jan Gunnar Solli og Thierry Henry i New York Red Bulls.

Det er Erik Soler som skal ha tipset LSK om spissen. Klubben har sett etter en erstatter for Fredrik Gulbrandsen som er skadet og kan nå glede seg over å ha signert Rodgers på en kontrakt ut 2012.

- Vi har søkt litt rundt for å hente inn en erstatter. Etter litt søking viste det seg at Luke Rodgers var tilgjengelig. Erik Solér tipset oss om han, og så har det gått veldig fort. Forhåpentligvis går alt i orden slik at han kan være tilgjengelig på søndag, men det gjenstår å se, sier Bjarmann.

Rodgers er spiss og har tidligere også spilt for blant andre Notts County og Crewe Alexandra i England.

- Han er en toppspiss som jobber knallhardt for laget. Han har scoret en del mål i løpet av karrieren. Han er 30 år gammel og har spilt i forskjellige klubber i England, forteller Bjarmann.

- Han stiller til trening uavhengig av papirarbeidet nå. Vi håper at alle papirer og alt skal gå i orden i løpet av lørdag slik at han kan være tilgjengelig på søndag, sier Bjarmann.

Lillestrøm får besøk av Rosenborg på Åråsen søndag.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken