Gå til sidens hovedinnhold

Luksus på dypt vann

Her finner du sofistikerte restauranter, fantastiske luksussuiter og en vanvittig vannpark. Alt i fiskens rike.

(LXUS.no) Hotellet, vannparken og akvariumet Atlantis på Bahamas er på alle måter et gedigent prosjekt. Her snakker vi om 1,4 km med privat strand og den 17 mål store vannparken Aquaventure. Her er det fantastiske treetasjes suiter med soverom under vann og utsikt ut i havet.

LXUS.no har tidligere skrevet om det nyåpnede og kliss like søsterhotellet til Atlantis Bahamas i Dubai.

Delfiner som badevenner

Hotellet har en gigantisk Ambassador Lagoon med mer en 65.000 fisk og sjødyr, deriblant delfiner du kan svømme med. Hotellet har også 17 sofistikerte restauranter, barer og lounger, inkludert den verdensberømte NOBU.

Les mer på www.hoom-magazine.no

Det er 1539 rom og suiter på Atlantis, og det finnes aktiviteter for både barn og voksne. Den flotteste attraksjonen er etter vår mening den enorme vannparken. Den fantastiske «Leap of Faith» er en spennende vannsklie som ender under vann i et haibasseng!

Moro for små - og store

Men ingen fare, tykke glassvegger sørger for at du er i sikkerhet og ikke kommer for nærme de store fiskene. Skal vi være helt ærlige, så må vi innrømme at vannparken er minst like moro for voksne som for barn.

Og dersom du reiser med barn bør du benytte deg av barneklubben. Den tilbyr et stort program for både barn og tenåringer.

LES OGSÅ:
Nå åpner Atlantis Dubai
En middag under vann
Luksushotell for 100 kroner natta

Hotellet tilbyr rom fra typen deluxe rom, til fascinerende suiter. Den laveste priskategorien tilbyr rom som er svært bra, men skal du virkelig slå ut håret så må du prøve Lost Chambers Suites.

Disse suitene går over tre etasjer, og «kjelleren» har panoramavinduer ut mot havet med et enormt rikt fiske- og dyreliv - det som kan kalles ekte sjøutsikt. Atlantis er et av de få hotellene i verden som kan tilby slik rundskue.

Aktiv familieferie

Hvem er det så som bor på Atlantis? Hotellet er ideelt for familier som ser etter en aktiv familieferie. Vannparken er en drøm, og med alle mulighetene for bespisning, shopping og underholdning trenger du strengt tatt ikke å forlate anlegget. Atlantis er et komplett reisemål i seg selv.

Hotellet er også et fantastisk sted for par som søker en litt roligere ferie med romantikk og opplevelser, og kanskje litt eksklusiv shopping. Ellers - hent fram barnet i deg selv, og nyt og opplev til fulle det spennende Aquaventure.

Kommentarer til denne saken