Gå til sidens hovedinnhold

- Lyn har vært grådige

Derfor går ikke Diego Guastavino til Brann.

Lyn og Brann var enige om en overgang for Diego Guastavino, melder TV 2. Samme kanal melder også at det likevel ikke blir noe av overgangen.

Årsaken er at Guastavino ikke blir enig med Brann om sine personlige betingelser, og agent Terje Liverød skylder på Lyns høye prisforlangende.

- Spilleren blir i Lyn inntil videre. Lyn har vært grådige i forhandlingene. Lyn har tatt så stor del av pakken av midlene til Brann, at Brann ikke kunne komme opp med en god nok personlig kontrakt til spilleren. Så derfor er det uaktuelt for Guastavino å signere med Brann nå. Det finnes bedre tilbud i horisonten, sier Liverød.

Les også: Lyn kan bli slettet
Les også: Lyn henter ny keeper
Les også: Lyn vil fjerne Bergersen

Et av de bedre tilbudene, kommer kanskje fra Trondheim. Fredag skriver Adresseavisen at Rosenborg er interessert i uruguayaneren som erstatter for Marek Sapara, som trolig blir solgt i løpet av kort tid.

Det er i det hele tatt stor aktivitet når det gjelder spillerlogistikk for tiden.

TV 2 melder både at den amerikanske keeperen Tyrel Lacey er klar for klubben og at Lillestrøm er interessert i Magne Simonsen.

Samtidig forhandler Lyn om en sluttavtale for trener Kent Bergersen – og klubben har en konkursbegjæring å stri med fra tidligere spillere som venter på feriepenger.

Det er travle tider for Tippeligaens desiderte jumbolag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken