Gå til sidens hovedinnhold

Lyn-stjernene friskmeldt

Nøkkelspillerne tilbake til storkampen mot Vålerenga.

KRINGSJÅ (Nettavisen): Mot Aalesund manglet Oslo-klubben Paul Obiefule, Tommy Berntsen og Indridi Sigurdsson, men mot Vålerenga torsdag er trioen tilbake. Det betyr et tilnærmet toppet lag mot erkerivalen.

- Det ser ut som om alle er tilbake, ja, sier trener Kent Bergersen etter at trioen hadde gjennomført en full trening tirsdag.

Paul Obiefule var suspendert mot Aalesund, mens de to midtstopperne var skadet.

- Hvor viktig er det at midtstopperne er tilbake?

- Det vil spre en trygghet i hele laget. Det er jo de to som styrer rytmen både i vårt offensive og defensive spill, og det er de som står for erfaringen i laget vårt, sier Bergersen - som likevel gir skryt til Mads Dahm og Vegar Gjermundstad - som vikarierte.

- De har gjort en bra jobb.

Les også: Englands-proff trener med Lyn

På tirsdagens trening testet Lyn også en midtbaneformasjon uten Teddy Bjarnason. Islendingen har startet samtlige kamper denne sesongen, men i en lengre periode testet Bergersen en midtbanefirer bestående av Erling Knudtzon, Stanley Ihugba, Paul Obiefule og Diego Guastavino.

På topp prøvde Bergersen to ulike kombinasjoner. Én med Kim Holmen/Jo Inge Berget og en annen med duoen Lucas Pratto/Fredrik Dahm.

PS. Spiss Davy Claude Angan er fortsatt ikke tilbake fra skade. I tillegg er Petter Furuseth heller ikke klar til kamp igjen etter sin skade.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Kommentarer til denne saken