LYON-BORDEAUX 3-1: Det gamle mesterlaget Lyon er i kjempetrøbbel i den hjemlige serien med sin femteplass, har bare en seier på sine fem siste kamper, men fant tilbake til gamle takter mot lederlaget Bordeaux.

Formel: Så enkel, som den er komplisert: Gjør det første målet, og resten gjør seg selv.

Les også: Tabbene ødela for United

Det har nemlig skjedd i hver eneste av Lyons foregående Champions League-kamper, og det skjedde igjen mot Bordeaux.

Lyons Lisandro Lopez utnyttet en tidlig og horribel feil i bortelagets midtforsvaret og satte enkelt inn ledermålet. Kun fire minutter senere kunne Marouane Chamakh heade inn utligningen, men gleden var kortvarig.

Bordeaux var ikke ferdig med tabbene sine. Tremoulinas bommet grovt på en avklaring, og på bakerste stolpe fikk en umarkert Michel Bastos god tid til å hamre inn pauseresultatet 2-1.

Elendigheten for den franske serielederen ga seg ikke der, Matthieu Chalme fikk straffe imot, etter en tvilsomt idømt hands, tidlig i andreomgangen og Lisandro Lopez var nådeløs fra ellevemeteren.

Bordeaux hadde ikke mer å by på, og klubbens rekord med syv strake seirer i Champions League ble endelig stoppet, sågar på fransk gress.

Lyon-innbytter Kim Källström er naturlig nok fornøyd med å ha en halv fot i semifinalen.

- Jeg synes vi spilte veldig bra, og scorte tre mål.

- Vi kjenner dette laget godt, og visste det ville bli en tøff kamp, men har ikke vunnet noe ennå, sier svensken til TV 3.