Gå til sidens hovedinnhold

Märtha har tilgitt Per Heimly

Fotografen Per Heimly er tilbake i den kongelige varmen, og feiret vennskapet med en real fest sammen med Märtha og Ari.

(SIDE2): Da Per Heimly valgte å selge private bilder av Ari Behn til Se og Hør var ikke prinsesse Märtha sen med å erklære Heimly som ekstremt uønsket.

Utstøtt
Dermed gikk kjendisfotografen fra å være Behns bestekompis til å definitivt være en persona non grata i de kongelige vennekretser. Ari Behn følte seg sviktet av Per Heimly, og sa vennskapet dem i mellom var over, selv om Heimly i ettertid påsto at Behn sa det var greit at han solgte bildene.

Nå, mange år etter feiden som foregikk ganske så offentlig, ser det ut til at gamle stridsøkser er begravet! Side2 har det fra sikre kilder at prinsessen, Ari og Per festet heftig sammen natt til søndag, under avslutningen av Aris «Føling i Fjæra»-festival på Hankø.

Festet sammen
Det er velkjent at Ari selv tilga kompisen sin bildesalget for lenge siden, men det kommer nå som en stor overraskelse at også Märtha endelig ser ut til å ha lagt episoden bak seg.

Etter at Märtha og Ari har byttet på å sitte barnevakt og å kose seg på festivalen han arrangerer sammen med Harald Zwart, ble helgen ifølge Side2s kilder avsluttet med en real fest i Yachtklubben på Hankø og hjemme på kong Olavs gamle hytte på Bloksberg.

Les mer her:Märtha rocket på strandfest

Her skal Märtha og Ari ha festet sammen med mer enn 20 spesielt inviterte venner, og det skal ha vært både vorspiel og nachspiel etter Morten Abels konsert på festivalen.

I tillegg Heimly, var også komikeren Zahid Ali på festen og er nå tatt inn i den kongelige venne-varmen, en meget nøye utvalgt gjeng av Ari og Märthas felles venner.

Digget Mira
I tillegg til Morten Abel opptrådte blant andre også Mira Craig, noe Ari Behn passet på å få med seg. Mens prinsessen satt hjemme og passet barna, rocket prinsessens ektemann løs med Hollywood-regissør Harald Zwart, og tok livet med stor ro på festivalen. Ari var blant de aller største entusiastene da Mira opptrådte.

- Hun er jo så sexy! Utvilsomt sexy! sier han fornøyd under konserten til den rumpevrikkende r’n’b-artisten.

Les saken her:- Du er sexy, Mira!

Under festivalen viste Ari også stolt frem sitt nyeste kunstverk, en tattovering som dekker hele armen!

Les saken her:Ari merket for livet

Tidligere på fredagen var det Ari som måtte være barnevakt, mens Märtha var til stede under åpningen av festivalen.

Les saken her:- Ari sitter hjemme

Samtidig var også Ari Behns foreldre til stede for å se hva sønnen og kompisen har fått til, og det skilte paret oppførte seg som nyforelskede tenåringer i fjæra. For kort tid siden ble det kjent at Behs foreldre nå har funnet tilbake til hverandre og skal gifte seg på nytt, men under festivalen ville paret ikke avsløre noen detaljer rundt bryllupet.

Les saken her:- Bryllupet er hemmelig!

Reklame

United-legenden håper Solskjær henter Haaland til Old Trafford