Gå til sidens hovedinnhold

Märtha kjøpte rådyrt hus

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn har kjøpt boligeiendommen Burudveien 63 i Lommedalen. Se bildene av drømmehuset.

- Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn ser frem til å bosette seg i Bærum kommune, opplyser Slottet i en pressemelding, etter at det onsdag formiddag ble kjent at Ari og Märtha har funnet seg nytt sted å bo.

- Overdragelsen vil finne sted på nyåret, og nøyaktig dato for når de kommer til å flytte inn, er ennå ikke bestemt, opplyser Wenche Rasch, informasjonssjef ved Slottet, til TV 2 Nettavisen.

Avslo bud på 8,6
Robert Ugland, daglig leder DnB Eiendom Oslo Vest, sier avtalen ble inngått i morgentimene i dag.

- I går fikk vi inn et bud på 8,6 millioner som ble avslått. I morgentimene i dag ble det fremforhandlet en avtale på 8,8 millioner som partene ble enige om. Jeg kan også bekrefte at Märtha Louise har kjøpt stedet, sier Ugland til TV 2 Nettavisen.

Prisantydningen var på 9 millioner kroner.

Ingen utbygging
Den store eiendommen de to har kjøpt, ligger innenfor markagrensa i Bærum, noe som forhindrer en utbygging av nærområdet. Dette betyr at familien vil slippe innpåslitne naboer i uoverskuelig framtid.

Eiendommen er i dag på brutto 295 kvadratmeter. Men etter det TV 2 Nettavisen får opplyst, ønsker paret å utvide hovedhuset slik at det totale boligarealet blir på om lag 400 kvadratmeter.

Skrivestue
Ifølge kilder TV 2 Nettavisen tidligere har snakket med, vil Bærum kommune godta en slik utbygging.

På tomten finnes det tre andre rødmalte bygninger, deriblant en skrivestue som sikkert kan være gunstig egnet for Ari Behn.

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer