(SIDE2:) Denne uken hadde Se og Hør et oppslag som het «Rykteflom rundt Ari». Der skrev de at det var 74 dager siden vi hadde sett Ari Behn offentlig sist.

Torsdag annonserte paret at de venter sitt tredje barn. Prinsesse Märtha har termin i oktober. Den vordende mor er i fin form og Slottet opplyser at det forventes et normalt svangerskap. Men hun er bare to måneder på vei.

LES MER:Märtha gravid - igjen

- Et humoristisk oppslag
- Hun har valgt å komme ut med det litt tidlig. Uansett er det en gladsak. Kanskje kongehuset og Märtha selv tenkte det kunne være hyggelig med en god nyhet, sier hoffreporter Kjell Arne Totland til Nyhetskanalen.

Han avviser at Se og Hør hadde ment at det var noe galt i ekteskapet til Märtha og Ari Behn med sitt oppslag denne uken.

- Det går fint med dem. Det er jo denne nyheten i dag et bevis på. Jeg tror nok den artikkelen var ment humoristisk. Det er veldig lenge siden vi har sett Ari offentlig, Vi har ikke sett ham siden julegudstjenesten, men vi vet jo at han var med og feiret kongens 70-årsdag og han var også til stede på førvisningen av kunstneren Unni Askelands siste utstilling.

- Dessuten er jo Ari en mann som har sine egne prosjekter på gang - han har sin egen dikterstue og han har nok flere prosjekter på gang for Hadeland Glassverk, mener Totland.

Klarer både barn og jobb
En annen årsak til den tidlige offentliggjøringen er sannsynligvis at familien Behn med sine to døtre, Maud Angelica og Leah Isadora, skal feire den første delen av påsken i Sikkilsdalen med kongeparet.

- Det kan jo hende at Märtha ikke ville stå på ski og være forsiktig og da kan det jo lett oppstå rykter, sier Totland.

Totland tror ikke svangerskapet eller et tredje barn får innvirkning på Märthas drift av Astarte Education, eller den såkalte «Engleskolen» på folkemunne.

- Det klarer hun nok. Märtha er flink til å organisere livet sitt. Hun har jo hjelpere både privat og i offentlige sammenhenger.

Totland sier at dette er en gledens tid for kongeparet.
(artikkelen fortsetter under)

222303

LES MER: Aris mamma: Herlig med barn

- Både kongen og dronningen har sagt hva det betyr for dem å være besteforeldre. Og Märtha og Haakon har sagt at foreldrene sitter barnevakt når programmet deres tillater det.

Totland sier også at Ari Behn håper på en gutt.

LES OGSÅ: - Ari får en gutt

- Märtha har sagt i intervjuer at Ari gjerne vil ha fire barn, mens hun setter streken for tre. Så får vi se, humrer hoffreporteren.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!