MANCHESTER UNITED - BESIKTAS 0-1: Manchester United hadde ikke tapt hjemme på Old Trafford i Champions League-sammenheng siden møtet med AC Milan i 2005.

Så kom «lille» Besiktas på besøk.

Chileneren Rodrigo Tello skjøt det tyrkiske laget i ledelsen 20 minutter ut i oppgjøret mot Uniteds svært unge lag på «Drømmenes Teater». Det så nesten ut som en keepertabbe av Ben Foster å slippe inn skuddet fra 25 meter, men TV-reprisen viste at ballen gikk via en United-spiller.

- Jeg synes at vi var litt engstelige, men det er ikke så ille. Disse spillerne er unge og du regner med at de gjør feil, sier Uniteds manager, Sir Alex Ferguson, til ITV1.

Fantomredninger
Gabriel Obertan burde ha utlignet til 1-1 da han kom alene med Besiktas' veterankeeper Rüstü Recber et kvarter senere, men den tyrkiske målvakten reddet.

Michael Fink fikk en enorm mulighet til å sette inn 2-0 i kampens 41. minutt, men satte ballen like til side for mål med en litt for upresis bredside.

Rüstü Recber reddet Besiktas-seieren med to fenomenale redninger på overtid. Først slo han en heading fra kloss hold, fra Federico Macheda, til corner.

Den påfølgende corneren endte i nok en heading fra god posisjon. Wes Brown headet mot lengste stolpe, men Recber vartet opp med en reaksjonsredning fra aller øverste hylle - vi snakker helt oppunder taket her - og slo igjen ballen vekk.

- Det var en solid kamp når det gleder flyt i spillet. Vi viste enkelte veldig gode ting i kveld og det er oppmuntrende, men til syvende og sist fikk vi ikke det resultatet vi ønsket, sier Ferguson.

Han irriterte seg over at Patrice Evra ikke fikk straffespark fire minutter før ordinær tid var over, da han ble tatt hardt av to Besiktas-spillere.

- Det er et straffespark. Nå er det to kamper på rad hvor de har nektet oss soleklare straffespark, men hva kan du gjøre?

Urutinert lag
Resultatet er imidlertid ikke fullt så sjokkerende som det kan se ut som ved første øyekast. Manchester United var allerede klar for åttedelsfinale før denne runden, og Sir Alex Ferguson benyttet anledningen til å sende utpå en svært urutinert startellever.

Borte var Wayne Rooney, Dimitar Berbatov, Darren Fletcher, Ryan Giggs, Paul Scholes og de andre stjernene, og inne var Danny Welbeck og Federico Machedo som spissduo og Gabriel Obertan, Darron Gibson og Ji-sung Park på midtbanen.

Så om det ikke ble seier på Manchester United, ble det i alle fall verdifull kamptrening for dem som banker på A-lagsdøren.