Gå til sidens hovedinnhold

- Må være et «brødhue» for å rote det til i Chelsea

Harry Redknapp fyrer opp stemningen før det kommende London-derbyet.

Onsdag kveld spiller Chelsea hjemmekamp i London-derbyet mot bunnplasserte Queens Park Rangers.

De blå-hvite har kun tatt 10 poeng så langt i Premier League, og ankomsten til Harry Redknapp har heller ikke medført den store poengfangsten.

- Må være et «brødhue»
Nå har den tidligere Tottenham-sjefen begynt å ta i bruk alle mulige virkemidler for å snu den vonde trenden. Sist ut: Psykologisk spill.

I et intervju med Daily Mail er nemlig Harry Redknapp klar på at kveldens konkurrent Rafael Benitez har det enklere i sin jobb på Stamford Bridge enn han har på Loftus Road.

Chelsea har nå fire strake seiere i Premier League, men det skulle bare mangle når man har troppen blåtrøyene har, mener Redknapp.

- Det er annerledes i Chelsea. Han gikk rett inn i en gruppe som har vunnet Champions League, så man har en mulighet der. Man må være et «brødhue» for å rote det til i Chelsea med den gjengen der. De har utrolige spillere, og Rafa er en intelligent fyr, sier Redknapp til avisen.

Redknapp tar heller ikke fem øre for å komme med sin mening om hva blåtrøyene bør gjøre med Frank Lampard, som er inne i sitt siste kontraktsår med Chelsea.

- Jeg har sagt det mange ganger før: Jeg har ikke sett noen i fotballen som er bedre på treningsfeltet enn Lampard. Ingen er i nærheten av ham. Han er der tidlig på morgenen og sent på kvelden, og drar rett hjem etterpå. Det gjorde han også som 17-åring, sier Redknapp.

- Alle klubber trenger spillere som ham, legger han til.

- QPR er farlige
Chelsea-manager Rafael Benitez velger å ikke kommentere Redknapps kommentarer om at han har en enkel jobb i Chelsea. Benitez velger heller å advare mot onsdagens motstander.

- De er åpenbart i en vanskelig situasjon, noe som gjør dem farlige. De er et lag som kjemper mot nedrykk, og de blir en annerledes utfordring. Vi må fortsette å gjøre jobben vår, konsentrere oss og utvikle de tingene vi ikke gjør bra, sier Benitez.

Kampen mellom Chelsea og QPR starter onsdag kveld klokken 20.45, og den kan naturligvis følges i vårt livesenter NaLive.

Reklame

Slik sparer du enkelt 600 kroner på mobilabonnementet

Kommentarer til denne saken