Gå til sidens hovedinnhold

- Maddie satt i drosjen min

Vitneutsagn fra en drosjesjåfør knytter den formelt mistenkte Robert Murat til forsvinningssaken.

En portugisisk drosjesjåfør hevder han plukket opp Madeleine McCann (4), en kvinne og tre menn samme kveld som Madeleine forsvant. En av mennene lignet på den mistenkte Robert Murat, skriver Daily Mail.

I tillegg til Madeleines foreldre Kate og Gerry McCann, er den britiske Robert Murat den tredje formelt mistenkte i forsvinningssaken. Kjæresten til Murat er også mistenkt i saken, men alle nekter straffskyld.

-Smuglet ut av landet
Sjåføren Antonio Castela (67) forteller sin historie i et eksklusivt intervju med den portugisiske avisen Jornal do Algarve. Han beskriver hvordan han slapp av de fem passasjerene ved et hotell i byen Vila Real de Santo Antonio, rundt 15 minutters kjøretur unna Portugals sørlige grense til Spania. Følget kjørte videre i en blå jeep, hevder drosjesjåføren.

Han insisterer på at han er 100 prosent sikker på at savnede Madeleine var blant passasjerne og frykter hun nå er smuglet ut av landet.

- Satt i pysjen
Cestalo har fortalt hvordan han ved 20-tiden lokal tid plukket de fem opp i en drosjestasjon i Monte Gordo, cirka en times kjøretur øst for Praia da Luz, hvor Madeleines familie ferierte sammen med flere venner.

Ifølge drosjesjåføren hadde Madeleine på seg en rosa pyjamas og satt på fanget til en av de tre mennene.

Det eneste sjåføren husker passasjerne si var «hvor mye?» på engelsk, da turen var over.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021