Gå til sidens hovedinnhold

Magien tok slutt mot byrivalene

Med ti mann var Barcelona aldri i nærheten av seieren.

ESPANYOL - BARCELONA 0-0:

Barcelona har imponert de fleste fotballelskere den siste tiden, og katalonierne tok et stort skritt mot seriegull med 2-0-seieren over Real Madrid forrige helg.

Laget står bokført med kun ett ligatap denne sesongen, men i bortemøtet med byrival Espanyol fikk Barcelona merke at ingenting kan tas for gitt - selv for det mange mener er verdens beste klubblag.

Det var nemlig hjemmelaget som var best før pause, og på overtid av omgangen var det bare en lang hånd fra keeper Victor Valdés som reddet Barcelona fra å ligge under etter halvspilt kamp.

Et frispark fra kanten gikk gjennom hele feltet med kurs for nettmaskene, men Valdés fikk en hånd på ballen og slo den i stolpen.

Dermed sto det 0-0 ved pause, og Barcelonas trøbbel skulle fortsette etter hvilen.

En drøy time ut i kampen pådro nemlig Dani Alves seg sitt andre gule kort i kampen, da han på klønete vis stoppet en Espanyol-spiller i ekspressfart ved sidelinjen.

Dermed måtte Barcelona jage seieren med ti spillere, noe som skulle vise seg som en litt for vanskelig oppgave.

Laget klarte riktignok å sette inn noe som lignet en sluttspurt, men hverken Lionel Messi eller innbytter Zlatan Ibrahimovic klarte å produsere noen virkelig store muligheter for tabellederne.

Det betyr at Real Madrid fortsatt har muligheten til å stjele seriemesterskapet fra Barcelona.

Avstanden mellom de to lagene er på fire poeng, men Real Madrid har sjansen til å knappe inn på det forspranget i søndagens hjemmemøte med Valencia.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken