Gå til sidens hovedinnhold

Målfattig i Malmö

Malmö er ubeseiret på hjemmebane, men har på ingen måte dominert. Sjekk dagens oddstips.

Sportspills meny torsdag:
Galopp:Øvrevoll byr på jackpotfest
V5 Klosterskogen:Frisk banker i Skien
V4 Östersund:Pondus får kamp
Lunsjtrav Bergen:Doktoren er friskmeldt
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag

langoddsen i dag finner vi blant annet Confederations Cup, Oddsen-ligaen, norsk 3. divisjon, Allsvenskan, Superettan, svensk 2. divisjon, finsk Veikkausliiga og U20-VM.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Helsingborg - AIK handikap fulltid 0-1 U, 3.40
Helsingborg måtte se seg forbigått av IFK Göteborg etter å ha tronet på toppen mesteparten av sesongen. Men laget har to kamper til gode og kan gjenvinne 1.plassen allerede i kveld. Spilte 1-1 borte mot Kalmar (5.) på søndag, og har svært gode 7-2-1 på de ti siste. Tapet kom hjemme mot Mjällby i april, men har siden fire strake og står med 5-0-1 på Olympia: slått Djurgården, (12.) Gefle (11.), Häcken (10.), Elfsborg (4.) og Åtvidaberg (6.). Er det mestscorende laget i serien (29-8), og stiller med en målfarlig trio i Robin Simovic, David Accam og Alejandro Bedoya.

AIK viser god formstigning etter en haltende start, fikk bare med seg to poeng på de fire første kampene, men har siden 5-2-1, hvor bestenoteringen er 3-1 seieren over serieleder IFK Göteborg. Ligger på 7.plass med 5-4-3 totalt og 3-1-2 borte: slått Gefle (11.), Öster (13.) og Norrköping (9.) – uavgjort mot Elfsborg (4.) – tapt for Åtvidaberg (6.) og Kalmar (5.). Knuste Brommapojkarna 4-0 hjemme sist, men får det betydelig tøffere mot Helsingborg som ikke har tapt siden april.

Helsingborg er favoritter, men statistisk sett har det vært svært jevnt mellom disse to i de senere årene. AIK trener Andreas Alm er garantert klar over at de besøker seriens mestscorende lag, og vil sannsynligvis spille med svært liten risiko. Men mot målkåte Helsingborg skal det mye til for å holde nullen i 90 minutter. Vi spiller U på handikap 0-1 i tro om at hjemmelaget vinner et jevnt oppgjør.

HTML EMBED

Dagens avslag
Varbergs BoIS FC - Brage H 1.65
Bunnoppgjør i Superettan. Varberg har tapt fire av sine fem siste og ligger fjerde sist. Brage har kun én seier i år og har tapt fem strake med håpløse 0-1-9 på de de ti siste. Varberg er i førersetet hjemme mot dumpekandidat Brage, men 1.65 innbyr ikke til spill.

Dagens spill
136. Malmö – Häcken
Malmö FF tok årets tredje hjemmeseier med 2-1 over Elfsborg på mandag, har dermed full pott i sine tre siste. Vært en variabel sesong for Malmö, vant fire på rad i april, men ble stående uten trepoengere i hele mai (0-4-1). Ser ut til å være tilbake på vinnersporet, og har til gode å tape hjemme på Swedbank stadion med 3-3-0: slått Kalmar (5.), Öster (13.) og Elfsborg (2.) – delt poeng med Norrköping (9.), Helsingborg (2.) og Halmstad (15.). Er et av de gjerrigste hjemmelagene med kun fire baklengs på seks kamper, men scorer heller ikke all verden fremover heller, åtte mål er færrest blant topp ti lagene. Og ser man bort i fra oppgjøret mot Elfsborg har resten av kampene endt med under 2.5 mål. Ser ikke ut til å være forskjell på målstatistikken i matchene mot lag fra øvre kontra nedre halvdel; spilte 1-1 både mot Halmstad (15.) og Helsingborg (2.), og kun Öster (13.) er slått med mer enn ett mål (2-0). Lagkaptein Jiloan Hamad er suspendert.

Häcken var to fattige poeng unna seriegull i fjor, men årets sesong ser ikke ut til å kunne by på noen medaljejakt. Har vunnet sine to siste bortekamper, mot nedrykksplasserte Syrianska (15.) og Halmstad (16.), men tapte tre på rad før det, mot Öster (13.), Norrköping (9.) og Helsingborg (2.). Står med 2-1-3 borte, og vil få det tøft mot Malmö som er på vei oppover igjen. Kommer trolig til å spille med liten risiko i håp om få med seg ett poeng. Tre av deres seks bortekamper har endt under 2.5 mål.

Begge lag stiller med målfarlige spisser, Malmös Mostapha El Kabir og Häckens Tokel Rantie er potensielle matchvinnere. Men deres nærvær kan slå begge veier, både Malmö og Häcken vil gjøres sitt beste for å nøytralisere spissene, noe som kan påvirke den offensive villigheten.

Tilsvarende oppgjør endte 0-0, og vi tror årets også kan bli målfattig.

109. VPS Vaasa – JJK Jyvaskala
Finsk Veikkausliiga. VPS Vaasa fikk med seg ett poeng mot hjemmesterke RoPS på mandag, deres tredje uavgjort på rad. Vant tre på rad før det, og har faktisk tatt flere poeng borte (5-2-1) enn hjemme med 2-3-1: slått RoPS (9.) og Jaro (7.) – tapte mot KuPS (8.) - delte poeng med TPS (5.) og i begge oppgjørene mot Honka (2.). Ligger på 3. plass med 26 poeng, kun ett poeng bak HJK og Honka på topp, og ser ut til å kunne gjennomføre en betraktelig bedre sesong enn fjoråret som endte med 8.plass. Tapte 0-2 mot dagens motstander i cupen for litt over en måned siden, men slo de til gjengjeld på bortebane i serien to uker tidligere.

JJK har bare vunnet to kamper så langt og ligger helt sist med 2-4-8 og 10 poeng. Spilte 1-1 mot TPS (5.) i forrige hjemmekamp, men bortestatistikken viser stusslige 1-1-6. Seieren kom mot MYPA (6.) i begynnelsen av måneden, og laget viste tegn til bedring med å slå Mariehamn (4.) hjemme to uker senere. Kan likevel ikke sies å være på vei opp, tapte den viktige bortekampen mot tabellnabo Lahti (11.) og ble dermed forbigått på tabellen. Ser ut til å slite defensivt på bortebane; hele 18 baklengs er klart flest i serien.

VPS har imponert med å slå blant annet serieleder HJK og er et av formlagene i serien. Og selv om de har vist bedre form borte enn hjemme, bør de ta seg greit av tabelljumbo JJK på Hietalahden jalkapallostadion.

109. VPS Vaasa – JJK Jyvaskala 1.70 3.15 3.70
136. Malmö – Häcken over / under fulltid 2.5, 1.70 1.80

Total odds 3.06

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken