Gå til sidens hovedinnhold

Malouda vurderer fremtiden

Franskmannen er frustrert over mangel på spilletid i Chelsea.

Etter Carlo Ancelottis ankomst til Stamford Bridge har Chelsea-skuta igjen fått den defensive tryggheten den hadde da José Mourinho ledet klubben fra 2004 til 2007.

Blåtrøyene åpnet Premier League-sesongen på imponerende vis, men har i den senere tid vist en formsvikt. Verre kan det bli når klubben mister stjerner som blant annet Didier Drogba, Michael Essien og John Obi Mikel til det afrikanske mesterskapet senere denne måneden.

Londonklubben vil sannsynligvis åpne lommeboka for forsterkninger, men i mellomtiden kan klubben risikere å miste en av sine mange stjerner.

Florent Malouda er svært så sugen på å spille VM for Frankrike i Sør-Afrika, men er redd plassen hans skal ryke om han ikke snart får mer spilletid for londonklubben.

- Jeg har ambisjoner om å spille i VM til sommeren, og når man tenker på statusen min i det franske laget, så er det irriterende å sitte så mye på benken.

4-3-1-2-systemet til Ancelotti har gjort Maloudas venstrekantposisjon overflødig, og dermed har det blitt mye benkevarming for franskmannen.

- Ancelottis taktiske system er meget krevende. I det siste har vi vist mindre intensitet enn i starten av sesongen. Men det samme systemet har jo også ført oss til toppen av tabellen, og det er jo alle spillerne særdeles fornøyd med.

Malouda legger ikke skjul på at han har gitt uttrykk for frustrasjonen sin til den italienske sjefen.

- Før oppgjøret mot Birmingham hadde jeg en liten prat med han. Der fikk jeg fortalt han åpent om frustrasjonen min. Så han er klar over situasjonen min. Men det er jo ikke lett for han heller, han har jo så mange stjernespillere å velge mellom, avslutter franskmannen.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken