Gå til sidens hovedinnhold

Målshow av Falcao

Scoret kampens fem siste mål.

Radamel Falcao sto for et målshow da Atlético Madrid knuste Deportivo La Coruña 6-0 i spansk 1. divisjon søndag. Colombianeren scoret de fem siste målene.

Falcao er en av de viktigste årsaker til at Atlético er eneste lag som holder noenlunde følge med Barcelona i serien, men han har kommet i skyggen av Lionel Messis vanvittige scoringsrush.

Søndag ble han den første spiller på ti år som har scoret fem ganger i en kamp i La Liga. Den forrige var Fernando Morientes, som gjorde det for Real Madrid mot Las Palmas i 2002.

Diego Costa, som ble utvist i europaligaen torsdag, ga Atlético Madrid ledelsen da han nikket inn Kokes hjørnespark i det 23. minutt.

Gjestene hadde en nikk i stolpen rett etter, men så startet Falcao sitt målshow. Han doblet ledelsen framspilt av Koke og gjorde 3-0 før pause med en dupper fra hjørnet av 16-meteren.

I annen omgang skaffet og omsatte han et straffespark, stupheadet deretter ballen inn til 5-0 og satte punktum i det 71. minutt.

Falcao er oppe i 16 mål på 15 seriekamper denne sesongen. Laget har vunnet alle sine åtte hjemmekamper i serien.

Før søndagens kamper handlet det meste om Lionel Messi og hans sjanse til å tangere og slå Gerd Müllers fantastiske verdensrekord på 85 mål i et kalenderår, satt i 1972. Messi måtte ut med skade i mesterligaen onsdag, men han er klar for kamp og starter den sene kveldskampen borte mot Betis.

Tidligere lørdag vant Levante 4-0 over Mallorca med scoringer av Obafemi Martins, David Navarro, Ruben Garcia og Vicente Iborra. Laget klatret dermed til sjetteplass.

Aritz Aduriz nikket inn kampens eneste mål da Athletic Bilbao vant 1-0 over Celta. (©NTB)

Reklame

NÅ: Stort salg på sport og friluft

Kommentarer til denne saken