MAN. CITY - SOUTHAMPTON 2-0:

Ingen spillere har vært viktigere for Manchester Citys reise til toppen av engelsk fotball enn Yaya Touré. Den tidligere Barcelona-spilleren - som egentlig heter Gnegneri Touré - kom til klubben i 2010 og tok kommandoen over midtbanen umiddelbart.

Manchester City endte på femteplass den siste sesongen før Yaya Touré ankom klubben, men har ikke vært dårligere enn nummer tre under ivorianerens tid i Manchester. To ligagull, to andreplasser og tredjeplassen i debutsesongen er Tourés fasit i Premier League.

Han blir ingen enkel mann å erstatte.

Manchester Evening News er bare en av mange engelske aviser som regner med at Yaya Touré søndag spilte sin siste kamp for City. 32-åringens agent har flere ganger skapt problemer for klubbledelsen, og han har ikke vært på samme nivå denne sesongen som i fjor, da han nettet 20 ligamål.

Italienske Inter ser ut til å bli hans neste arbeidsgiver.

Yaya Touré er imidlertid ikke den eneste stjernen som trolig forsvinner fra Etihad Stadium i sommer.

James Milner går sannsynligvis til Liverpool som bosmanspiller.

Edin Dzeko blir ganske sikkert solgt. Han har bare scoret fire ligamål denne sesongen og er blitt 29 år.

Stevan Jovetic har ikke slått til siden overgangen fra Fiorentina og kobles også til Liverpool. 25-åringen har ikke startet en kamp for City siden januar.

Det stopper heller ikke der.

Frank Lampard drar omsider til New York City FC. Han avsluttet sin korte City-karriere med å score vinnermålet i søndagens 1-0-seier mot Southampton.

Manchester Evening News mener at også Samir Nasri kan bli solgt denne sommeren. Han er 27 år gammel og har fire år igjen av kontrakten sin, så franskmannen vil i så fall gi City en god slump penger i overgangssum.

Selv for Manchester City er det verdifullt, på grunn av de økonomiske begrensningene som ligger i Financial Fair Play-reglementet.

En som neppe skal skifte arbeidsgiver i sommer, Sergio Aguero, scoret 2-0-målet i siste serierunde.

Manchester City ender på andreplass i Premier League sesongen 2014/15, mens Southampton blir nummer sju.