Gå til sidens hovedinnhold

- Mancini byttes ut med chilener

Trolig over og ut for Citys manager.

Manchester Citys kan ikke sies å ha hatt noen spesielt fruktbar sesong, selv om de på lørdag kan ta hjem FA-cup-pokalen når de møter Wigan på Wembley.

Dette er først og fremst Roberto Mancinis ansvar, noe klubbledelsen i storklubben nå tilsynelatende tar konsekvensene av.

Skal vi tro vanligvis troverdige The Guardian, som slenger seg på spanske kilder, har City nemlig en erstatter klar.

Noe som betyr at Mancini og laget trolig ikke får en perfekt oppladning til cupfinalen lørdag kveld.

NA Live: Følg Manchester City - Wigan klokken 18.15

Det er ingen ringere enn Málagas chilenske suksesstrener, Manuel Pellegrini, som denne sesongen tok den spanske klubben til kvartfinalen i Champions League, som sies å være i tett kontakt med de himmelblå fra Manchester.

Spanske aviser hevder at Citys representanter har vært i møter med Pellegrinis agent, Jesus Martinez, og at den engelske serietoeren skal være villig til å utløse klausulen på fire millioner euro.

Dersom Pellegrini tar over på Etihad Stadium før neste sesong, sees det i tillegg på som sannsynlig at det spanske megatalentet Isco blir med på flyttelasset.

Tidligere har det blitt hevdet at Pellegrini var i forhandlinger med Chelsea, men ettersom José Mourinho ser stadig mer klar ut for å ta over på Stamford Bridge, kan Pellegrini til City være like rundt hjørnet.

Manuel Pellegrini gjorde stor manager-suksess i Villarreal fra 2004 til 2009, noe som åpnet døren til Real Madrid.

På Santiago Bernabeu fikk han kun én sesong bak roret, til tross for at laget hadde tilbakelagt sin beste La Liga-sesong noensinne da de endte opp med 96 poeng i 2009/10-sesongen.

Reklame

Hev smaken på grillmaten med disse deilige sausene

Kommentarer til denne saken