Gå til sidens hovedinnhold

Mancini: - Du spiller mot 100 år med historie

Roberto Mancini tar med Sergio Agüero til storkampen mot Real Madrid.

Tirsdag er det duket for en av Roberto Mancinis hittil tøffeste oppgaver når han tar med Manchester City-laget til Santiago Bernabéu for å møte Real Madrid i Mesterligaen.

Nå forteller City-manageren at han tar med seg Sergio Agüero til Spania, selv om angrepsspilleren har slitt med skade siden åpningskampen i Premier League mot Southampton.

- Aguero blir med
- Sergio reiser med oss, bekrefter Mancini, ifølge the Guardian.

- Han har trent med laget de siste tre dagene. Vi ønsket ikke å ta noen sjanser mot Stoke, men mot Real Madrid vil han kanskje være klar. Jeg tror han kan ha en sjanse, fortsetter City-manageren.

Dermed ligger det an til at Agüero kan bli en viktig mann i lagets første gruppespillkamp. Det samme gjelder Carlos Tevez, som ble byttet ut etter 63 minutter mot Stoke for at han skulle være klart til storkampen i Madrid.

- Hver kamp blir vanskelig
Manchester City havnet i «dødens gruppe» i Mesterligaen og skal møte Borussia Dortmund og Ajax, i tillegg til Real Madrid.

Roberto Mancini forteller at de vil få tøff motstand, men mener selv at de har det som skal til for å vinne kampene.

- Akkurat nå tror jeg vi er på samme nivå som Real Madrid. Vi har et godt lag, men vi må fortsette å jobbe på for å kunne forbedre oss, sier Mancini.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

- Når du spiller i Mesterligaen er hvert eneste lag et topplag. Hver kamp blir vanskelig. Når du spiller mot Real Madrid eller Barcelona står du overfor 100 år med historie. De vant alt. Av den grunn tror jeg kampen blir svært tøff, fortsetter italieneren.

De regjerende seriemesterne fra England spilte 1-1 mot Napoli i første mesterligakamp i fjor, og Mancini er klar på at de må spille veldig godt skal de få med seg alle poengene hjem til Manchester.

- Som i fjor starter vi turneringen mot et meget sterkt lag. Vi bør være klare over at det kommer til å bli en vanskelig kamp, fordi de har fantastiske spillere, en fantastisk historie og hvis vi ønsker å gjøre det bra må vi spille veldig, veldig godt, sier han.

Følg Real Madrid - Manchester City direkte i vårt LIVE-studio.

PS. Se flere Premier League-nyheter i videoavspilleren til høyre for denne artikkelen.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken