Arsenal har en svært imponerende angrepsrekke. Navn som Emmanuel Adebayor, Robin van Persie, Eduardo, Theo Walcott og nykommer Andrej Arsjavin er alle store stjerner i Premier League. Men best av alle skal visst nok Nicklas Bendtner være, i hvert fall om vi skal tro dansken selv. Overfor Daily Mirror hevder nemlig 21-åringen at han er Arsenals beste angrepsvåpen, og at han ikke er redd for konkurranse fra blant andre Arsjavin. Selvtillit mangler han i hvert fall ikke.

Fint for Arsenal-manager Arsène Wenger at han kan velge og vrake blant stjernespillere på topp, men franskmannen står også i fare for å bli vraket selv. Ifølge Daily Mail er den rutinerte treneren langt fra trygg på at han får fortsette i jobben hos londonklubben. Han mener at 12 gode år i sjefsstolen ikke er noen garanti, og viser til sparkingen av Luis Felipe Scolari i Chelsea og Tony Adams i Portsmouth som bevis på at resultater betyr alt i dagens fotball.

Portsmouth i vinden
Apropos Portsmouth. Klubben er het på ryktebørsen om dagen, og det spekuleres både i ny eier og ny manager. Tidligere Chelsea-manager Avram Grant skal være lysten på jobben som sjef for de blåkledte, mens tidligere Tottenham-forsvarer Ramon Vega skal være villig til å punge ut rundt 650 millioner kroner for å ta over eierskapet.

En annen klubb som snart kan stå uten manager er Liverpool. Ryktene rundt Rafael Benitez fremtid på Anfield er nemlig mange for tiden. Daily Mail mener at spanjolen nå truer med å ta sin hatt og gå, om han ikke får tilbud om ny kontrakt snart, mens The Telegraph hevder at partene skal være i ferd med å komme til enighet.

Uansett hva som måtte skje med Benitez, så ser det ut til at Andrej Voronins dager i Liverpool er talte. Mannen med hestehalen har imponert på lån i tyske Hertha Berlin, og begge klubbene skal være interessert i å gjøre overgangen permanent, melder Setanta Sport. Kjøpesummen skal ligge på rundt 45 millioner kroner.

Mange vil nok mene at et salg av Voronin er godt nytt for Liverpool, men det vil nok glede enda flere at kaptein Steven Gerrard er på vei tilbake fra skade. Midtbanemannen pådro seg en skade i FA-cupkampen mot Everton, men vil trolig være tilbake allerede til mesterligaoppgjøret mot Real Madrid.

Stjerneflukt i Chelsea
Chelsea-boss Peter Kenyon er redd klubben blir nødt til å kvitte seg med flere stjerner for å redde økonomien. Blåtrøyene skal ha en gjeld på rundt 650 millioner kroner, noe som betyr at spillere som Didier Drogba, Florent Malouda, Michael Ballack, Deco, og Joe Cole kan forsvinne ut porten på Stamford Bridge til sommeren. Dette meldes av Daily Express.

En som trolig ikke forsvinner er kaptein John Terry. Midtstopperen skal angivelig ha takket nei til et supertilbud fra Manchester City. Overfor Daily Mail bedyrer Terry at han ønsker å avslutte karrieren i Chelsea.

West Hams Dean Ashton er trolig ute for resten av sesongen, med heldigvis for londonklubben skal ikke skaden til Carlton Cole være like ille. Spissen som fikk sin landslagsdebut for England mot Spania forrige uke, blir trolig bare ute i 14 dager.

Blackburn skal være interessert i å hente Valencias Nicola Zigic. Den store spissen er for tiden på lån hos Racing Santander, der han har scoret fem mål på sju kamper. Overgangssummen skal ligge på rundt 90 millioner kroner melder Sky Sports.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).