* Celticvingen Aiden McGeady har gjort seg bemerket hos flere storklubber. The Scottish Daily Mail mener at Bayern München kan være klar med et bud til sommeren, etter å ha spurt seg for om spilleren.

* Tottenhamsjef Harry Redknapp sier at også han er en beundrer av McGeady, i tillegg til lagkameraten Scott Brown. Men han benekter at han vil legge inn noe bud på de to spillerne som totalt skal være verdsatt til rundt 180 millioner kroner, skriver The Scottish Sun.

* Til samme avis sier Redknapp at han er interessert i Ibrox’ unggutt Daniel Wilson, men at han ikke har følere ute etter Rangers midtbanespiller Pedro Mendes.

* Midtbanespiller Olivier Dacourt er på lån fra Inter hos Fulham. Det kan også bli hans siste klubb. I følge goal.com skal han telle på knappene og vurdere å legge opp etter sesongen.

* Wolverhampton-kaptein Jody Craddock er ønsket av australske Perth Glory og vil være tilgjengelig på fri transfer på slutten av sesongen, melder Daily Mirror.

* Aston Villas midtbanespiller Stiliyan Petrovs kontrakt går ut neste sommer. Men allerede nå skal han være nær ved å underskrive en ny treårskontrakt med klubben, skriver Daily Mirror.

* Tilslutt lurer du kanskje på hvorfor Arsenal-manager Arsene Wenger mener han selv er gal? Årsaken er hans påstand om at Arsenal fortsatt er med i tittelkampen, selv om de ligger 10 poeng bak Manchester United. I følge The Times innrømmer han at dette er på grensen til galskap, noe vi ikke vil si oss uenige i, ikke minst med tanke på Liverpool og Chelsea som også ligger foran Arsenal på tabellen.