Gå til sidens hovedinnhold

Mandagens Premier League-rykter

Liverpool vil kvitte seg med brasilianer, mens Tottenham forbereder sommerbonanza.

* Tottenhams manager Harry Redknapp er klar for å skifte ut store deler av stallen. I første omgang forbereder han et bud på Inter Milans ghanesiske midtbanespiller Sulley Muntari. Et kjøp vil gjenforene de to fra tiden de hadde sammen i Portsmouth i 2007/08. For øvrig skal Jermaine Jenas være aktuell for å gå motsatt vei, ifølge Daily Mirror.

* I tillegg til Muntari skal Tottenham også ha sett seg ut Sunderlands spiss Kenwyne Jones, Middlesbroughs kantspiller Stewart Downing og Charltons stortalent Jonjo Shelvey, skriver samme avis.

* Vi skrev tidligere mandag at Liverpool er interessert i en av Spanias giftigste angripere. For å få råd til kjøpet kan et salg av Lucas Leiva være på trappene. Brasilianeren har møtt tøff konkurranse om en plass på den sentrale midtbanen, og han har så langt ikke slått til på Anfield til tross for at han har fått en god del muligheter. Det spørs om søndagens mål mot Newcastle vil endre særlig på den situasjonen. Både klubben og Leiva selv skal være interessert i en overgang, og det er ventet at prisen vil ligge rundt 60 millioner kroner, skriver Daily Mirror.

Sunderland er fortsatt i tenkeboksen om de skal legge inn et bud på drøye 20 millioner kroner for Glasgow Rangers’ midtbanespiller Steve Davis, melder Daily Mail.

Manchester City vil ha en kompensasjon på nærmere 10 millioner kroner for å leie ut andrekeeper Joe Hart, og Birmingham skal være klare med kredittkortet, mener Daily Mirror å vite.

Derbys sjef Nigel Clough vil kvitte seg med en rekke dyrkjøpte flopper. Det kan resultere i at både keeper Roy Carroll, spiss Emanuel Villa og flere til forsvinner ut portene til sommeren, skriver Daily Mirror.

Leeds er på vei opp i seriesystemet igjen. Dersom den meritterte klubben tar steget opp i The Championship vil de hente Southamptons keeper Kelvin Davis. Den til sommeren kontraktløse keeperen er også ønsket av Leicester, skriver Daily Mail.

Både Sunderland og Bayern München ønsker tidligere Barcelona-manager Louis van Gaal sine tjenester. Det er ventet at van Gaal ender opp som manager i en av de to klubbene, skriver Daily Mail.

(Kilde: BBC)

Kommentarer til denne saken